Albert zwijgt nog steeds over nieuw RTL Boulevard

Albert Verlinde wil nog steeds niet zeggen wat hij vindt van het vernieuwde RTL Boulevard. Dat liet de showkenner dinsdagavond weten in RTL Late Night. Twee weken geleden gaf Verlinde in een interview met NU.nl al aan dat hij niet zijn mening wil geven over de 2.0-versie van zijn kindje RTL Boulevard en daar hield hij in RTL Late Night aan vast. “Ik kijk regelmatig, ja. Ik ga er niets over zeggen, want dan word je zo’n Hans Wiegel die over zijn graf heen aan het regeren is“, aldus de tv-ster.

Het enige wat Verlinde wilde zeggen is dat hij blij is dat de kijkcijfers van RTL Boulevard niet zijn ingestort. “Het is een nieuwe vorm en wat ik heel fijn vind is dat de kijker gewoon blijft kijken en het avontuur waardeert.”

Het gerucht gaat dat Verlinde er min of meer is uitgewerkt door Erland Galjaard, voor wie het roddelniveau van RTL Boulevard al jaren een doorn in het oog was.

Galjaard heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij RTL Boulevard positiever wilde maken. Toen hij vorig jaar zijn plan voor het nieuwe Boulevard presenteerde aan Verlinde, is de showkenner woest geworden.

Inmiddels is het nieuwe RTL Boulevard in volle gang en blijkt de rol van Verlinde zo goed als verdwenen. Af en toe schuift Peter van der Vorst aan om Albert Verlinde te spelen.

Verlinde mócht wel bij het nieuwe RTL Boulevard blijven, maar dan alleen als vaste gast. Daar bedankte hij voor.

Vanaf maandag is Verlinde te zien als presentator van RTL Live.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen