‘Frank Dane lijkt een soort Gert-Jan Dröge’

Foto: RTLBeau van Erven Dorens vindt dat Frank Dane zich als verslaggever van RTL Boulevard ontpopt tot een soort Gert-Jan Dröge. Dat zei hij woensdagavond aan de desk van het vernieuwde RTL 4-programma. Na het stroeve interview met Max Verstappen op maandag, kreeg hij dinsdag Freek Vonk te spreken. Ook dat ging niet helemaal van een leien dakje, omdat Vonk net zo preuts bleek als Verstappen. Net als de F1-coureur vindt Vonk vragen over de liefde net iets te ver gaan.

Dane merkte op dat Vonk vast veel aandacht krijgt van alle moeders van de kinderen die hij entertaint. “Jij gaat natuurlijk nooit meer een vrouw zonder kinderen krijgen“, grapte Dane.

Vonk gaf schoorvoetend antwoord, maar al snel kwam een persmedewerkster in actie die riep dat het klaar was met het interview.

Dane vindt het naar eigen zeggen leuk om een beetje te ontregelen. “Ik vind het ontzettend leuk om dit te doen. Hoorde je ook die vrouw op de achtergrond zeggen ‘laatste vraag’?“, aldus Dane.

De Radio 538-dj is geïnteresseerd in het persoonlijke leven van BN’ers. “Je mag niet te veel persoonlijks vragen. Ik vind het echter leuk om van alles te vragen. Als je dan geen antwoord wil geven, doe je dat niet. Ik wilde vragen over Eva Jinek en of ze elkaar nog zien. Maar goed, zo ver kwam het niet helaas.

Overigens vond Dane Vonk wel een aardige man. “Het is een onwijs aardige vent. Hij was blij en zei: ‘Ik heb gisteren het interview gezien met Max Verstappen en dat ging een beetje stroef, hè?’

Lees ook: Frank Dane: ‘Interview met Max Verstappen vreselijk’ (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen