Frank Dane: ‘Interview met Max Verstappen vreselijk’

Frank Dane vond het interview dat hij had met Formule 1-held Max Verstappen voor RTL Boulevard ‘verschrikkelijk’. Dat vertelde hij dinsdagavond aan de desk van het RTL 4-programma. Verstappen was duidelijk niet gecharmeerd van Dane, die een brutale vraag stelde over zijn seksleven. “Jij moet op het circuit minstens zo veel rubber verslijten als in bed. Hoe is het met de meisjes?“, vroeg Dane, die geen spannend antwoord kreeg van Verstappen: “Redelijk rustig, geen tijd voor. Dat komt wel.

Dane stelde dat Verstappen niet te lang moet wachten, omdat later niet alles meer werkt. Hij antwoordde: “Ik ben er echt niet mee bezig. Ik ben pas 18, dus ik heb nog zo veel voor me. Ik ben geen 70 voor ik begin, maar nu vind ik het prima. Geen stress en je hoeft niet zo veel op WhatsApp te zitten.

Niet veel later kapte Verstappen het interview af. “Ik denk dat nu ook de tijd op is. Dat zegt mijn horloge in ieder geval“, zei hij. Dane: “Je gaat me gewoon wegsturen, hè?

Aan de desk vertelde Dane hoe het interview verliep. “Ik mocht maar tien minuten met hem praten. Hij is natuurlijk een wereldster. Ik kwam eerder terug van vakantie om Max te interviewen. Ik landde om twee uur en om drie uur was ik bij Max. Ik weet niet wat ik meemaakte. Het is net alsof je op audiëntie komt bij de koning. Max is zo’n grote ster, er lopen mensen omheen en een manager.”

Ik introduceerde mezelf en dat was heel gezellig, maar op het moment dat de camera aan gaat, komen er allemaal mensen omheen staan en is het eigenlijk verschrikkelijk. De temperatuur daalt en je hoort een speld vallen op de grond. Ik vond het zó spannend in één keer. Ik mocht ook nergens over praten.”

Dane vroeg Verstappen onder meer naar zijn recentelijke familiedrama, waarbij zijn vader geweld gebruikte tegen zijn opa. “Dan springt er gelijk een manager tussen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen