Jan Slagter heeft spijt van pesten Sander Dekker

Geplaatst op vr 17 jun 2016 om 14:06

Foto: MAXOmroep MAX-baas Jan Slagter heeft spijt van zijn pesterijtjes richting staatssecretaris Sander Dekker van Media. Dat zegt hij in een column bij MAX Vandaag. Slagter probeert naar eigen zeggen altijd op de bal te spelen en niet op de man. “Nu moet ik bekennen dat ik in het vuur van de emotie me er wel eens toe heb laten verleiden om bij staatssecretaris Sander Dekker die over de media gaat, het over zijn krullenbol te hebben om zijn gebrek aan ervaring (en inzicht) duidelijk te maken.”

De omroepbaas trok er de aandacht mee. “Een beetje prikkelen, daar is toch niets op tegen? Toch had ik het achteraf gezien misschien beter niet kunnen doen en me tot de inhoud moeten beperken.”

Het gaat uiteindelijk om de inhoud, aldus Slagter, en daarom betreurt hij wat hij gedaan heeft. “Uiterlijk en privéomstandigheden zijn immers niet van belang. Een overweging die iemand als minister-president Rutte zich misschien ook zou kunnen voornemen bij de voorbereidingen van het volgende Correspondents’ Dinner…”

Premier Rutte maakte tijdens het evenement een pikante grap over het privéleven van Slagter. Even later ging Lucky TV nog veel verder.
6 Reacties op “Jan Slagter heeft spijt van pesten Sander Dekker”


 1. hihi

  Voorziet hij zijn scharrel Lilian Marijnissen ook zo nu en dan nog van inhoud?

 2. dynamische dennis

  Tsja wie kaatst kan Slagters ballen verwachten

 3. LD

  Nu zichzelf indammen omdat hij zelf niet meer target wenst te zijn, laf

 4. Wendelien

  Niet slim dat hij dat diner weer aanhaalt. Nu legt hij zichzelf (en zijn vermeende relatie) weer onder een vergrootglas.

 5. BRAAK

  Ach Slagter is een beetje in de war, de bejaarde is verliefd namelijk.

 6. Bakje

  Het gaat om de inhoud, vandaar dat we nog even herinnerd worden aan het rioolgedoe er om heen in het verleden. Stel dat we dat vergeten bij te schrijven op zijn wiki-pagina. Maar toe, bladert u vooral verder met dat onzinnige promotie-etentje in uw achterhoofd..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.