Jan Slagter heeft spijt van pesten Sander Dekker

Foto: MAXOmroep MAX-baas Jan Slagter heeft spijt van zijn pesterijtjes richting staatssecretaris Sander Dekker van Media. Dat zegt hij in een column bij MAX Vandaag. Slagter probeert naar eigen zeggen altijd op de bal te spelen en niet op de man. “Nu moet ik bekennen dat ik in het vuur van de emotie me er wel eens toe heb laten verleiden om bij staatssecretaris Sander Dekker die over de media gaat, het over zijn krullenbol te hebben om zijn gebrek aan ervaring (en inzicht) duidelijk te maken.”

De omroepbaas trok er de aandacht mee. “Een beetje prikkelen, daar is toch niets op tegen? Toch had ik het achteraf gezien misschien beter niet kunnen doen en me tot de inhoud moeten beperken.”

Het gaat uiteindelijk om de inhoud, aldus Slagter, en daarom betreurt hij wat hij gedaan heeft. “Uiterlijk en privéomstandigheden zijn immers niet van belang. Een overweging die iemand als minister-president Rutte zich misschien ook zou kunnen voornemen bij de voorbereidingen van het volgende Correspondents’ Dinner…”

Premier Rutte maakte tijdens het evenement een pikante grap over het privéleven van Slagter. Even later ging Lucky TV nog veel verder.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen