Jan Slagter vindt grap Mark Rutte niet premierwaardig

Foto: SBSJan Slagter vindt de grap die Mark Rutte woensdagavond maakte over zijn privéleven tijdens het Correspondents’ Dinner erg ongepast. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Slagter, die in de zaal zat, kon er tijdens de live-uitzending al niet om lachen. En nog steeds niet. “Het enige wat ik er vervelend aan vond dat privézaken daar werden belicht. Ik vind dat dat een minister-president niet past. Dat vond ik er vreemd aan. Dat heeft hij nergens anders gedaan en daar wel“, laat hij weten.

De omroepbaas denkt niet dat Rutte de grap maakte omdat hij in de zaal zat. Die had hij toch wel gemaakt, verwacht hij. “Ik denk het wel, maar goed: ik zat er.”

Verder wil Slagter er niets over kwijt. “Ik wil het even hierbij laten. Privé is privé. Ik vond het niet echt passend, laat het me zo zeggen. Ik laat me dan nog een beetje genuanceerd uit.”

Rutte had de lachers op zijn hand. “Bij de SP heeft Jan Marijnissen eindelijk afscheid genomen. Zijn dochter wordt nu klaargestoomd voor de partijtop. Ze krijgt zelfs mediatraining bij Omroep MAX“, zei hij op NPO 1.

Daarmee verwees Rutte naar de geruchten dat Slagter zijn vrouw heeft verlaten voor de 31 jaar jongere dochter van Jan Marijnissen.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen