Indiër scheldt Paul de Leeuw uit: ‘Vuile vieze homo!’

Geplaatst op Sun 19 Jun 2016 om 9:56

Foto: RVDAOok Paul de Leeuw, één van de grootste tv-sterren van het land, merkt dat de homo-intolerantie in ons land toeneemt. Hij is gisteren op straat uitgescholden voor ‘vieze homo’. Dat zegt de VARA-ster tegen RTV Rijnmond. In ons land wonen steeds meer immigranten die homoseksualiteit verafschuwen, waardoor homo-intolerantie toeneemt. De Leeuw: “Ik loop net op straat en één of andere donkere, Indiase jongen loopt langs en zegt: ‘Hé, Paul de Leeuw, vuile vieze homo.’”

De Leeuw kon zijn oren niet geloven. “Ik schrok er echt van, helemaal na Orlando. Ik zei: ‘Waarom zeg je dat nou? Kom dan terug!’ Ik wilde nog achter hem aan lopen. Ik ben niet echt een held hoor, maar dit sloeg echt nergens op.”

Hij is teleurgesteld. “Het was er maar eentje, maar je weet dat het speelt. Het is duidelijk dat we wat harder aan de homo-emancipatie moeten gaan werken. Wij zijn homo’s en we zijn er gewoon.”

Het is opvallend dat De Leeuw de nationaliteit van de scheldende jongen benoemt. De VARA staat er om bekend het beestje liever niet bij de naam te noemen.

Ook verslaggevers van PowNews worden regelmatig uitgescholden voor ‘vieze homo’ en ‘kankerhomo’. Zij krijgen deze verwensingen naar hun hoofd geslingerd door Marokkaanse jongens.
50 Reacties op “Indiër scheldt Paul de Leeuw uit: ‘Vuile vieze homo!’”


 1. RT

  Ach ja. Die geweldige multi-culti samenleving. Zucht.

 2. johan

  als paul de leeuw was uitgescholden door een marokkaan. had hij dan ook gezegd dat hij door een marokkaan was uitgescholden? ik denk het niet. angst voor mocro’s regeert in ons eigen nederland. Zoals dit weekend op de voorpagina van het AD staat: MIGRANTEN NEMEN DE STRAAT OVER. paul de leeuw ziet dat pas als hij zelf wordt uitgescholden? het enige verschil tussen genuanceerde linkse en uitgesproken rechtse mensen is dat linkse mensen er langer over doen om de waarheid onder ogen te zien.

 3. Sneu

  Een op de drie homo’s vindt het zien van twee zoenende mannen walgelijk (http://www.ad.nl/nieuws/veel-nederlanders-nog-moeite-met-zoenende-homo-s~a2023db1/). Kortom, die Indiër is prima geïntegreerd volgens de Nederlandse waarden en normen.

 4. Nahoj

  Och, binnen 2 reacties is er weer een linksrechtsverhaal van gemaakt. Gefeliciteerd, johan. Mafkees.

 5. Paul

  Wat een koelie.

 6. Jasper

  @Sneu

  Verdraai dat bericht niet zo, lichtelaaier!

 7. frans

  Tja Paul… jij en jouw linkse vriendjes van de Vara wilden toch de multiculturele samenleving nou niet miepen dat dit het gevolg is. Ook aan jou ongeneerd gegraai uit de subsidie pot van de samenleving zal ooit een eind komen. Misschien moet je jezelf eens afvragen of je echt wel een goed mens bent

 8. Simone

  @frans

  Wedden dat Paul geen multiculturele samenleving wíl. Denk toch eens na met dat erwtje dat jij je brein noemt.

 9. Sneu

  @Jasper

  Hè, laat me nou toch even! ;-)

 10. Dhr. M.A.R. Ginaal

  Is er iets niet waar wat er tegen PdL gezegd werd?

 11. ANONYMOUS

  Dat komt er nu van wanneer je van die vreemde barbaren binnen laat.

 12. Huib

  Allemaal: Je bent welkom, welkom in ons land!

 13. Rechtzetter

  De twee van PdL Zegt niets over donker / Indiaas / vuil. Dat is er door de berichtgever bij verzonnen.

 14. Rechtzetter

  twee -> tweet

 15. anonymus

  Ja, maar hoe noem je nou een tv presentator, die bij een vrouw uit het publiek aan haar borsten gaat zuigen om moedermelk eens te proeven ??
  Zoals de Leeuw ooit deed, waarna ik hem nooit meer wilde zien en horen.
  Die vrouw was trouwens ook zwakzinnig zoiets toe te laten.

  Hoe noem je dan zo iemand?

  de Leeuw is een soort mislukte nar a la Tyl Uilenspiegel, die begreep ook niet waarom de mensen zo’n hekel aan hem hadden, maar dat het kwam omdat hij het er zelf naar gemaakt had.
  de Leeuw is er ook zo een.
  Weer een mislukte schreeuw om aandacht.
  Vieze man die de Leeuw.

 16. Jantje

  Een Indiër? mmm ik heb zo mijn twijfels. Ik denk dat het politiek correct geformuleerd is door Paul

 17. Sandertje

  Ik ben ook homo en heb er nog nooit last van gehad :) Het is maar net of je ermee te koop loopt of niet. Altijd dat gezeik over emancipatie. Is het geen homo dan is het Sylvana wel die over emancipatie begint.

 18. Sneu

  @Sandertje

  Misschien ben jij net iets minder bekend dan Paul de Leeuw, zou dat kunnen? ;-)

 19. Hellen

  Wederom schokkend hoe sommige mensen hier reageren. Los van het feit of je Paul de Leeuw leuk vindt of niet, is het gewoon niet oké om zo bejegend te worden op straat. En laat iedereen zijn wie die is. Jij ook @Sandertje.

 20. Lies

  Paul de Leeuw vind ik een hypocriet. Hij noemt het verschrikkelijke Marokkanentuig boefjes.

 21. Anonymous

  Misschien had hij wel zweetplekken onder zijn oksels of stonk hij.Dan was het een kwestie van een schoon shirt aantrekken, even douchen en een goede deo kopen.Een verhaal heeft 2 kanten.

 22. aammehoela

  Wat zoenende mannen betreft: veel hetero’s ergeren zich er ook aan als een verliefd hetero stelletje elkaar ook minutenlang elkaar lopen af te likken. Ik heb het dus niet over een kusje geven maar echt minutenlang elkaar kussen. Irritant gewoon, dus dan maakt het niet uit wie en wat ze doen. Doe het gewoon binnenshuis.

 23. Sneu

  @aammehoela

  Goh. Dus dan erger je eraan en ga je er minutenlang naar kijken. ;-)

 24. Anonymous

  Naar 2 zoenende vrouwen kan ik op internet minutenlang naar kijken. Ik vind mezelf dus behoorlijk tolerant.

 25. aammehoela

  Ik ga er niet naar kijken. Ik zat aan een tafeltje op het terras en had helaas de pech dit gedoe van dichtbij aan te moeten zien. Ik was trouwens niet de enige die er zich aan ergerde. Op verzoek van een medewerker zijn ze maar weggelopen.
  De handjes gingen namelijk ook naar bepaalde lichaamsdelen…………………….

 26. Nick

  Jullie zijn allemaal haters…doe effe normaal joh gek

 27. Jochem

  Jullie zijn allemaal haters boehoehoe man man wat een zielige janktr*t ben jij zeg.

  Die dikzak is toch een homo? Hij weet toch die dikzak dat homo’s gediscrimineerd worden door …… en dat hij dat nooit durft aan te kaarten ij zijn flut shows.

 28. roomsoes

  @Sandertje, “het is maar net of je ermee te koop loopt of niet”, dát is nou juist het probleem: dat jullie homo’s (en ook lesbiennes) er juist te weinig mee te koop lopen.

  Ik ben ervan overtuigt dat als iedereen (hetero’s, homo’s, lesbiennes, transgenders, etc.) nou juist wél gewoon in het openbaar hand-in-hand durven lopen, elkaar lekker tongen en knuffelen dat dat zó gewoon wordt in een samenleving, dat niemand meer wat te zeiken heeft, want dan ís het ook gewoon.

  Ook de media maakt zich hieraan schuldig: vooral in scenario’s van tv-series (reality en non-reality) móeten er gewoon veel meer niet-hetero’s te zien zijn, wat het onderwerp van de serie ook is. Ook in interviews, artikelen en (tv-)debatten moet de niet-hetero veel meer in woord en beeld komen. Een tsunamie van niet-hetero-vormen moet de samenleving overspoelen, alleen dán zal de intolerantie jegens alles wat niet-hetero is afnemen en uiteindelijk verdwijnen.

  Maar ik snap de angst van de niet-hetero’s wel hoor waarom ze niet publiekelijk “te koop” willen lopen met hoe ze écht zijn (het is ook geen kritiek ofzo), maar daarmee geef je denk ik helaas wél toe aan al die idioten die alleen maar hetero-denken. En ook de media in al zijn vormen moet meer doen voor de niet-hetero.

 29. Sneu

  @Roomsoes

  Zou jij dat als zenderdirecteur doen als je weet dat een derde van je publiek dan wegzapt? Ik vind je betoog sympathiek, maar ik vrees dat de media zich vooral bezighouden met scoren.

 30. Simone

  @roomsoes

  Rot ff op joh, mafkees. Doe dat lekker thuis. Hetero’s, homo’s, iedereen.

 31. Sneu

  @Simone

  Inderdaad! Een verbod op zoenen in het openbaar, hand-in-hand lopen of gearmd, voor iedereen! Daar wordt ons land een stuk leuker van! ;-)

 32. pieter nooten

  Indier my ass! De laffe policor De Leeuw durft gewoon niet te melden dat het finnen waren, wedden?

 33. roomsoes

  @Sneu (13:14): in mijn betoog heb ik het erover hoe je in mijn ogen intolerantie jegens alles wat niet-hetero is flink (en hopelijk uiteindelijk definitief) kunt bestrijden en dat is op alle mogelijke manieren middels een tsnunamie de samenleving overspoelen met alle vormen van het niet-hetero zijn.

  Ik heb het dan nu even niet over kijk- of luistercijfers of over oplages van gedrukte media.

  Maar in de huidige situatie/samenleving heb je gelijk @Sneu en zal inderaad geen enkele zenderbaas het aandurven om zo’n tsunami überhaupt in gang te zetten.

 34. roomsoes

  … zonder kijkers te verliezen.

  (dat moest nog achter mijn vorige bericht)

 35. roomsoes

  @Sneu (13:22): dank voor je reactie.

  De reactie van @Simone geven mij natuurlijk alleen maar meer gelijk, plus dat ik denk dat @Simone eigenlijk héél graag eens met een meisje/vrouw naar bed wil, maar dat ze nog niet uit de kast is! ;-)

 36. Sneu

  @Roomsoes (13:54)

  Het zou zo maar kunnen, maar Simone is in Italië een jongensnaam, met als verkleinversie Simonette. Voer voor psychologen. ;-)

 37. Simone

  Ja, en dáárom vind ik dat zowel homo’s als hetero’s elkaar thuis moeten aflebberen. Misschien kun je bij de recherche aan de slag, zo goed als jij conclusies kunt trekken.

 38. Ik ben het zonnetje in huis.

  Hij vind donkere mannetjes toch zo schattig?

  Het gaat nog erger worden de Leeuw, reken daar maar op.

 39. echtwaar

  Waarom is het opvallend dat Paul de Leeuw de kleur en nationaliteit van de scheldende jongen benoemt? Het zijn juist vaak gekleurde buitenlanders die zich racistisch gedragen.

 40. Virginia, de ex van

  vieze homo

  ergens heeft die Indier wel gelijk

  Paul de Leeuw is vies, en is homo (dat laatste maakt voor mij niet uit)

 41. Werner

  Hoe kan Paul trouwens de nationaliteit weten van deze jongen? Heeft ie dat ff gevraagd na de scheldpartij?

  Waarschijnlijk een erg opgeblazen verhaal

 42. Anonymous

  Ik nou altijd denken dat Indiërs schotel keken.Toch iemand van een vooroordeel geholpen vandaag.

 43. andre de burk

  Niet zo verschrikkelijk dom kletsen vals mannetje Paul de Leeuw, achterbaksheid van de bovenste plank. Je bent zelf zeker vergeten je zieke grappen over de Duitse treinramp waar veel Duitse kinderen bij om het leven kwamen. “Joh cabaret”. Nederlandse vrouwen in grote steden worden door die gezellige moslim-parels iedere dag uitgescholden voor ‘Tyfus hoer’. Maar daar steekt die gore VARA?Joop zijn schijnheilige kop voor in het zand. Misselijk ben je Paul de Leeuw, een achterbaks verwend ettertje.

 44. Nedenkertje

  Volgens mij bedoelt PdL dat Indiërs wel toleranter zijn dan Moslims in het algemeen. Want in India is het grotendeels wel getolereerd en daarom schrok ie zo. Ik wordt bijna dagelijks verrot gescholden en ik werk notabene in de horeca met blanke collega’s en sommige zijn zelfs met een ‘zwarte’ getrouwd! Tis tegenwoordig heel gewoon om te schelden en discrimineren, ik heet niet een Sylvana-)

 45. Lies

  Er zijn uiteraard meer hondjes die Fikkie heten want hierboven heeft een naamgenoot nogal kortzichtig gereageerd.
  Maar beste PdL: Waarom zou je je er druk over maken, serieus? Sta er boven. Zo’n mannetje vindt het prachtig als jij je er druk om maakt. Dan heeft hij je gekwetst en zijn doel bereikt. Grow a pair en let it go.

 46. Pim Fortuyn

  Marokkaanse tienerjochies zijn lekker.

 47. gerard

  Oost-Europa,Rusland, China, Japan en de Arabische wereld kennen geen homo-emancipatie,

 48. lvs

  Heerlijk dit. Iedereen accepteert dat het een indier was terwijl iedereen weet dat Indiers over het algemeen niet de mensen zijn die andere mensen zo maar uitschelden op straat en al helemaal niet bij een bijeenkomst. Het was en is dus gewoon weer zo een rif/ berber type die meestal zich hiermee bezigen op straat. Maar omdat De Leeuw gewoon laf en bang is zegt hij dus een Indier want tegenwoordig zegt men wel vaker een andere doelgroep als ze weten dat het woord “Marokkaan”- moslim gevoelig lig t als er weer iets mis is en ze niet voor racist willen woren uitgemaakt. Bah..politieke correctheid.

 49. Arjen

  Trump zou geen president worden als ie geen hetero was!

 50. Arjen

  gerard, je vergeet onze “bondgenoot” Amerika. De landen met een geslaagde homo-emancipatie zijn beperkt. Het enige plus punt is dat ook Saudi-Arabië of Rusland voor 15 % uit mensen bestaat die op het zelfde geslacht vallen.
  …dus misschien komt het wel goed?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.