‘NPO betaalt Ibiza-vakantie Lauren Verster’

Foto: RVDAHaar nieuwe NPO 3-serie Lauren! op Ibiza, vanaf dinsdag 5 juli op tv, is voor Lauren Verster slechts een excuus om van belastinggeld op reis te kunnen. Dat stelt weblog GeenStijl. Verster reisde voor een aflevering van Lauren! al eens af naar Ibiza en dat beviel haar zo goed dat ze nu een hele serie over het vakantie-eiland geregeld heeft. “Er zijn dus ook presentatoren die zo verweven zijn met hun werk dat ze hun vakantie door laten betalen en in ruil daarvoor wat geinige filmpjes maken.

GeenStijl omschrijft het Verster-programma als ‘verslag doen van haar vakantie op Ibiza’. “Dit is uiteraard niet de officiële formule, die luidt ‘Lauren Verster gaat op zoek naar vrijheid op een van de meest vrije plekken van de wereld, Ibiza’. Klinkt best wetenschappelijk toch?

Verster is lang niet de enige NPO-presentator die een snoepreisje naar Ibiza voor zichzelf regelt, valt het weblog op. Zo ging Versters ex Jort Kelder twee maanden geleden voor Hoe Heurt Het Eigenlijk? naar Ibiza en was AvroTros’ Weekendcrashers aan het begin van deze maand ook al op het vakantie-eiland.

Nou ja, het is ook gewoon een heel mooi onontdekt eiland met heel veel vrijheid enzo”, besluit GeenStijl.

Verster vertelde vorige maand in HP/DeTijd dat ze gek is op Ibiza. “Het is vooral de sfeer hier die me erg bevalt. Ik zou op Koningsdag teruggaan naar Nederland, en in mei ook nog een paar dagen, maar ik heb besloten om gewoon lekker hier te blijven. Ik ben geland.

Waar ik nu woon, in Amsterdam, heb ik het ook heel fijn. En wat ik thuis niet kan vinden, haal ik wel elders ter wereld. Dat is het grote voordeel van mijn baan.

Lees ook: Lauren Verster tegen HP/DeTijd: ‘Stop over Jort!’ (twee weken geleden)

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen