Capuchontuig bespuugt PowNews-presentatrice

PowNews-talent Charlotte Pieters is tijdens een straatinterview met een lokale politicus in Rotterdam bespuugd door jongens met een Marokkaans uiterlijk. Dat is te zien in een video van het omroep PowNed-programma. PowNed is nu op zoek naar de twee jongens, die door de omroep cynisch ‘de kansenparels van Aboutaleb‘ worden genoemd. Opiniesite The Post Online spreekt van ‘stageplaatsloze streepjesnederlanders’ en weblog GeenStijl bestempelt ze als ‘kutmarokkanen’.

Het incident gebeurde uit het niets, aldus PowNed. “De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb flirt naar het leiderschap van de PvdA. Wij wilden wel eens weten hoe ze daar in de Maasstad zelf over denken en toen gebeurde er dit…

De jongens racen voorbij op de scooter en spugen de presentatrice in haar gezicht. “Kanker-PowNews”, zegt de één. “Vieze kankerhomo’s”, voegt de ander eraan toe.

Bart-Joost van Rij, raadslid van Leefbaar Rotterdam, zag het spuugincident toevallig gebeuren. Hij sloeg zijn koffertje tegen hun scooterscherm aan.

PowNews is regelmatig slachtoffer van tuig. Recentelijk werd dezelfde presentatrice in Ede bekogeld met stenen, eveneens door jongeren met een Marokkaans uiterlijk. De politie liet PowNews in de kou staan.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen