‘RTL 7 ’s ochtends nummer één onder jongens’

Foto: RTLHet nieuwe jongensblok B.O.Z. doet het goed op RTL 7. Dat meldt de tv-zender vandaag. B.O.Z. is sinds 16 april elke ochtend tussen 6.30 en 9.00 uur te zien op de mannenzender. “Het blok scoort sinds de lancering zes weken geleden gemiddeld 13,1 procent marktaandeel in de doelgroep jongens van 6 tot 12 jaar. In de laatste vier weken heeft B.O.Z. met 17,0 procent aandeel in deze doelgroep zelfs de nummer 1-notering bemachtigd in dit tijdvak in de lijst van best bekeken jongenszenders.

Olaf Swinarski, manager van RTL Telekids, het team dat het jongensblok onder zijn hoede heeft, is verheugd. “We hebben B.O.Z. in het leven geroepen omdat we merkten dat er steeds meer behoefte ontstond om speciaal voor jongens bedoelde programma’s uit te zenden. Dat die vraag naar een stoer kids-blok zo groot was, blijkt uit de mooie zenderaandelen die B.O.Z. behaalt!

B.O.Z. zendt onder andere de actieseries Lego Ninjago, Monster Jam, Power Rangers Dino Charge en Transformers: Robots in Disguise uit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen