Flikken Rotterdam-ster kritisch over Flikken Maastricht

Flikken Rotterdam-actrice Maryam Hassouni is geen fan van de persoonlijke verhaallijnen in Flikken Maastricht. Dat zegt ze in gesprek met de Mikro Gids. Hassouni is blij dat al dat privégedoe niet in de Rotterdamse versie zit. “Alles draait om het oplossen van politiezaken en de stad. Er zitten in deze serie geen romantische verhaallijnen en de persoonlijke levens van de rechercheurs komen minder naar voren dan in Flikken Maastricht. Dat vind ik heerlijk“, laat de actrice weten.

Al dat romantische gehannes leidt af van waar het werkelijk om gaat, meent Hassouni. “Als ik een thriller kijk, wil ik gewoon weten wie het gedaan heeft.”

Dat Flikken Rotterdam zo weinig persoonlijke verhaallijnen kent, maakt het volgens haar wel lastig. “Het is een uitdaging om emotie thuis te laten in je rol, maar toch iets van persoonlijkheid te laten zien in je spel.”

We krijgen de vrijheid om ons personage zelf te ontwikkelen. Ik ben nog elke dag aan het uitzoeken wie Lieve is en hoe zij dingen aanpakt. Het eerste seizoen is voor mij één grote repetitie.”

Flikken Rotterdam is elke vrijdag te zien op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen