Albert Verlinde maakt einde aan speculaties

Albert Verlinde maakt in TROS Kompas een einde aan de speculaties over RTL Boulevard. Dat is te lezen in het tv-blad. Verlinde wil voor het eerst onthullen wat het geheim is van de showrubriek. “Er is vaak gespeculeerd over wat nou de reden is dat er al vijftien jaar lang dagelijks met de herhaling erbij meer dan 1,2 miljoen mensen naar het programma kijken. Er wordt bijvoorbeeld verwezen naar de sfeer achter de desk, de lekkere showbizznieuwtjes en het ultieme bord-op-schoot-gevoel.

Dat zijn echter slechts drie ingrediënten en niet het geheim, meent Verlinde. “Er wordt eigenlijk nooit gepraat over de echte kracht van het programma, en dat is toch heus de redactie. Tientallen mensen werken zich iedere dag weer een slag in de rondte om het leukste programma van Nederland te maken.”

De redactie werkt de hele dag aan RTL Boulevard. “En als het half acht is kunnen ze niet nagenieten van een geslaagde aflevering, want de volgende show zit er al weer aan te komen.”

Verlinde vindt het passend om daar eens bij stil te staan. “Aftitelingen bestaan niet meer en dat is de reden dat ik hier op deze plek al die hardwerkende mannen en vrouwen in het zonnetje zet. Zij zijn de mensen die iedere dag eigenlijk zeggen: ‘Wij zijn de redactie en dit is RTL Boulevard.’”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen