Carry Tefsen: ‘Televisiekijkers tutoyeren mij!’

Foto: Leendert JansenCarry Tefsen merkt dat tv-kijkers geneigd zijn haar te tutoyeren, terwijl ze al 77 jaar is. Dat vertelt de actrice in Party. Tefsen vindt het opvallend dat veel mensen haar niet met u aanspreken. “Iedereen spreekt me met ‘je’ aan, ondanks dat ik naar de tachtig loopt. Je wordt een soort gemeenschappelijk bezit van de televisiekijker, de mensen hebben het gevoel dat ze je persoonlijk kennen als je zo lang op tv bent geweest. Je wordt als het ware leeftijdloos. En dat is prima, noem mij maar Carry.

De actrice heeft er ook begrip voor dat veel mensen haar altijd maar als Mien Dobbelsteen blijven zien. “De generatie die Zeg ’Ns AAA keek, zal me altijd als Mien blijven herinneren. Maar er is een andere generatie die me kent als Opoe Withof uit de televisieserie ’t Schaep.”

Hoewel ik intussen veel meer rollen heb gespeeld, blijven mensen me Mien en Opoe noemen. Dat begrijp ik wel, hoor.”

Zestien jaar na het einde van Zeg ’Ns Aaa, in 2009, blies RTL 4 de serie nieuw leven in. “De vernieuwde serie bij RTL 4 was een vergissing. De zender wilde het sneller, pikanter en jonger. Dat is Zeg ‘ns Aaa niet”, zei ze daarover in 2013.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen