Albert Verlinde moest slikken van Jan Kooijman

Albert Verlinde schrok best wel van de overstap van Jan Kooijman naar KRO-NCRV. Dat vertelt de RTL 4-presentator in zijn column in TROS Kompas. Verlinde werkte samen met Kooijman in RTL Boulevard, waar hij regelmatig te zien was als inval-Winston. “Een week voor kerst vertelde hij me in het grootste vertrouwen dat hij een aanbod van KRO-NCRV had gekregen dat hij niet kon weigeren. Ik moest wel even slikken, maar kon hem alleen maar feliciteren met dit prachtige nieuws.

Kooijman begon zijn loopbaan bij Goede Tijden Slechte Tijden. “GTST. Waarin hij te pas en te onpas zijn shirt uittrok, maar later bleek dat hij wel degelijk meer om het lijf had.”

Bij RTL heeft hij zich verder ontwikkeld. “Maar soms voelt een mens dat hij uit moet vliegen om nog meer kansen te krijgen en zo vliegt Jan nu uit de RTL Kooi, man! Om maar even een woordspeling te gebruiken.”

Het nieuwe jaar is begonnen met nieuwe kansen voor een bijzoner talent. We gaan veel van hem horen, want één ding is zeker: Jan komt altijd boven Jan.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen