Anouk week lang elke dag met primeur op Qmusic

Foto: RTLHet management van Anouk heeft met Qmusic afgesproken dat ze deze hele week te horen is in de ochtendshow Mattie & Wietze. Elke dag laat ze een track horen van haar nieuwe album, dat vrijdag wordt uitgebracht. Dat heeft de radiozender laten weten. Anouk was vanochtend voor het eerst te horen. Ze vindt het leuk om vijf dagen lang met een telefonisch interview in de populaire ochtendshow te zitten. “Ja, ik hoorde het. Natuurlijk ben ik akkoord. Dat wordt toch van tevoren besproken.

De nieuwe plaat van Anouk heet Queen for a Day. Het is haar twaalfde studioalbum. Er zitten geen Nederlandse tracks op, maar ze zou het wel leuk vinden om na Dominique nog meer Nederlandstalig te maken, vertelde ze op Qmusic.

Anouk vindt het prettig om zich steeds door een andere partij te laten interviewen. Ze laat zich vooral regelmatig interviewen door 3FM-dj Giel Beelen, maar omdat haar nieuwe album meer popmuziek bevat kiest ze nu voor Qmusic.

In 2013 en 2014 weigerde Anouk te gast te zijn in De Wereld Draait Door. “Bij DWDD kan ik écht niet meer gaan zitten. Het programma wordt te voorspelbaar met die vaste gasten aan tafel. Als ik voor de vierde keer iemand zie zitten, zap ik door“, zei ze eerder.

Ze wil geen vaste gast van een programma worden. “Helaas, een nieuwe uitnodiging moet ik afslaan. Anders doe ik precies hetzelfde als al die anderen. Het is leuk geweest. Bovendien, wat heb ik nu te vertellen?

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen