Gasten volgend seizoen Verborgen Verleden bekend

De zenderleiding van NPO 2 heeft groen licht gegeven voor een nieuw seizoen van Verborgen Verleden. De acht bekende gasten die komend najaar te gast zijn in het programma zijn al bekend. Dat heeft de NTR vandaag laten weten. De prominenten die in het najaar op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis zijn Jeroen KrabbéIsa HoesNelleke NoordervlietPieter van den HoogenbandRick NiemanTwan HuysHerman van der Zandt en René Froger.

De NTR is trots op het succes van Verborgen Verleden. “Dit seizoen heeft weer hogere kijkcijfers gehaald dan vorige jaren met als absolute topper de aflevering met Jochem Myjer. Daar hebben circa een miljoen mensen naar gekeken.

Ook de reacties zijn lovend, aldus de NTR. “Zo noemt de recensent van de NRC Verborgen verleden ‘echte toptelevisie, die per seizoen beter wordt’.”

Verborgen Verleden is zaterdag nog één keer op de buis, maar dat betreft een herhaling uit 2014 met Aaf Brandt Corstius.

Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse format Who do you think you are? en wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen