Anouk denkt dat Maan The Voice gaat winnen

Anouk denkt niet dat haar veelgeprezen talent Jennie Lena, maar Marco Borsato’s pupil Maan vanavond het zesde seizoen van The Voice of Holland gaat winnen. Dat heeft ze gezegd op Radio 538. Tv-kijkend Nederland is de baas en Anouk denkt dat Maan erg in de smaak valt bij hen. “Als Jenny wint zou dat zeker een soort van logisch zijn en ook wel terecht, maar ik denk eigenlijk dat Maan gaat winnen en ik hoop een klein beetje dat Dave gaat winnen. Ik gun het hem ontzettend.”

De 18-jarige Maan vertelt in De Telegraaf dat ze nog geen idee heeft wat er gaat gebeuren als ze wint. “Ik durf daar nog niet over na te denken. Ik hoop veel op te treden en een eigen single op de radio zou fantastisch zijn.

Ze merkt via internet dat ze veel fans heeft, vult ze aan op 100% NL. “Ik krijg gedichten en huwelijksaanzoeken. Heel veel mensen zeggen dat ze verliefd op me zijn en niet zonder me kunnen terwijl ze me helemaal niet kennen.

Jennie Lena vertelt in de krant dat het haar niet zo veel uitmaakt of ze wint of niet. “Ik werk aan een album, dat breng ik uit ongeacht of ik win. En ik ga naar New York om blogger Perez Hilton te ontmoeten.

En dan is er nog Ali B’s talent Brace. “Ik ben zeker gespannen en ik vind het zeker spannend. Meestal ben ik wel een rustig persoon en kan ik alles makkelijk aan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg spannend vind“, zegt hij.

Brace gelooft niets van Jennie Lena’s uitspraak dat ze niet gespannen is. “Dat geloof ik niet. Elk mens heeft spanning bij iets wat je bijzonder en leuk vindt. Misschien kan ze er makkelijker mee omgaan, maar ik weet zeker dat ze spanning in haar kont heeft.

Hij denkt niet dat Lena de gedoodverfde winnaar is. “Je moet Maan niet uitwissen, hè. Ze heeft super veel volgers en is super goed en stabiel. Elk optreden dat Maan doet is heel sterk.

The Voice is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen