Anouk denkt dat Maan The Voice gaat winnen

Geplaatst op vr 29 jan 2016 om 13:10

Anouk denkt niet dat haar veelgeprezen talent Jennie Lena, maar Marco Borsato’s pupil Maan vanavond het zesde seizoen van The Voice of Holland gaat winnen. Dat heeft ze gezegd op Radio 538. Tv-kijkend Nederland is de baas en Anouk denkt dat Maan erg in de smaak valt bij hen. “Als Jenny wint zou dat zeker een soort van logisch zijn en ook wel terecht, maar ik denk eigenlijk dat Maan gaat winnen en ik hoop een klein beetje dat Dave gaat winnen. Ik gun het hem ontzettend.”

De 18-jarige Maan vertelt in De Telegraaf dat ze nog geen idee heeft wat er gaat gebeuren als ze wint. “Ik durf daar nog niet over na te denken. Ik hoop veel op te treden en een eigen single op de radio zou fantastisch zijn.

Ze merkt via internet dat ze veel fans heeft, vult ze aan op 100% NL. “Ik krijg gedichten en huwelijksaanzoeken. Heel veel mensen zeggen dat ze verliefd op me zijn en niet zonder me kunnen terwijl ze me helemaal niet kennen.

Jennie Lena vertelt in de krant dat het haar niet zo veel uitmaakt of ze wint of niet. “Ik werk aan een album, dat breng ik uit ongeacht of ik win. En ik ga naar New York om blogger Perez Hilton te ontmoeten.

En dan is er nog Ali B’s talent Brace. “Ik ben zeker gespannen en ik vind het zeker spannend. Meestal ben ik wel een rustig persoon en kan ik alles makkelijk aan, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg spannend vind“, zegt hij.

Brace gelooft niets van Jennie Lena’s uitspraak dat ze niet gespannen is. “Dat geloof ik niet. Elk mens heeft spanning bij iets wat je bijzonder en leuk vindt. Misschien kan ze er makkelijker mee omgaan, maar ik weet zeker dat ze spanning in haar kont heeft.

Hij denkt niet dat Lena de gedoodverfde winnaar is. “Je moet Maan niet uitwissen, hè. Ze heeft super veel volgers en is super goed en stabiel. Elk optreden dat Maan doet is heel sterk.

The Voice is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.
22 Reacties op “Anouk denkt dat Maan The Voice gaat winnen”


 1. De Waarheid

  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4234135/2016/01/29/The-Voice-of-Holland-wil-je-die-eigenlijk-wel-winnen.dhtml

 2. Marcel

  Nou, dat hoop ik toch niet. 13 in dozijn. Dave of Jennie it is…

 3. Zucht

  Anouk denkt dat Maan gaat winnen, Marco denkt dat Brace gaat winnen, Ali B denkt dat Dave gaat winnen, Sanne denkt dat Jennie gaat winnen, Maan denkt dat Dave gaat winnen, Jennie denkt dat Brace gaat winnen… Bla bla bla blaaaaaaa!!!

 4. Anoniem

  Ah weer zo’n makkelijk iemand. Maan doet mee aan een zangprogramma als finalist, maar over haar richting moet ze nog nadenken. Ze wil in de hitlijsten staan. Tja, met haar vele anderen. Zij wordt de volgende Voice flop dus.
  Een beetje artiest weet allang welke richting hij/zij heen wil.

 5. RW

  Nou in ieder geval moet Jennie niet winnen, die kan alleen maar schreeuwen. Ideaal dus voor op de markt, 10 sliptongen voor 10 euro.

 6. EvdB

  Interesseert dit sowieso iemand…? Wat een kansloos programma met die zogenaamde “sterren” waar je later nooit meer wat van hoort

 7. Anoniem

  @ EvdB. Ja de muzikaal afgestompte Voice kijker die denkt verstand te hebben van muziek… vinden iemand al succesvol als ze in een TV programmaatje komen optreden.

 8. Anoniem

  @EvdB. De enige die het interesseert is de muzikaal afgestompte Voicekijker…

 9. Mårtïjn

  Eef van de B. is de bocht.

 10. Mårtïjn

  Of in de bocht. Dat is beter.

 11. Anoniem

  En ondertussen heeft Anouk, heel toevallig, een nieuwe single uit die Alarmschijf wordt. Zal door de Voice exposure weer een grote hit worden.
  Dit i.t.t. de singles van de finalisten…

 12. Ano Nymous

  Maan zal geen ster worden.

 13. Spinner&Ritzer

  The Voice kent alleen maar losers.

 14. Ano Nymous

  @ Spinner & Ritzer. Yep. En er komen er weer 4 aan…

 15. Anoniem

  Ja dames en heren. Om half 9 weer heerlijk kijken naar de freakshow die The Voice heet.
  Prachtig leedvermaak.

 16. manipulatief

  Alle vorige uitzendingen zijn al gemanipuleerd. Dus deze ook. Het rtl management kijkt wat het meeste opbrengt voor de rest zal het ze een zorg zijn. Pecunia gaat voor kwaliteit.

 17. Insider

  Jenny was de enige die tvoh contract niet heeft getekend. Zij heeft bewust 2 verkeerde nummers uitgekozen.

 18. Anoniem

  Wan een onzin, Jennie heeft toen ze ging auditeren al een contract moeten tekenen, haha

 19. daan

  Terechte winnaar die Maan: wat een leuke lieve knappe frisse verschijning met een erg mooie stem. Die gaat er, als ze een betere begeleiding krijgt dan de vorige winnaars, wel komen. Zou goed zijn als team Borsato/Ewbank voor haar zou gaan schrijven.

 20. Anoniem

  Maan, de typische ongevaarlijke ideale schoondochter die het in zulke programma’s altijd zo goed doet. Lekker normaal, lekker grijs (dat kan door de styling niet verborgen worden). Zie ook de winst van Iris Kroes. Ik kan me niet voorstellen dat een anderhalf uur durend concert van Maan erg boeiend is, zelfs al zingt ze goed.

 21. Spinner&Ritzer

  Weer een carrière naar de maan.

 22. Ano Nymous

  Inderdaad. Maan die geen ster zal worden…
  Maar ach, de domme massa heeft weer een heldin voor de komende twee maanden, Spinner&Ritzer.
  Voor echte muziekliefhebbers is Maan totaal oninteressant.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.