Wendy’s tv-collega Thijs Römer wél aan de drugs

Foto: VARAWendy van Dijk trok fel ten strijde tegen de geruchten over cocaïnegebruik, maar haar Moordvrouw-collega Thijs Römer lust er wel pap van. Dat heeft hij bekend in het Radio 1-programma De Overnachting. Römer vond het festival Tomorrowland zijn hoogtepunt van 2015. “Dat vond ik echt fantastisch. Gewoon drie dagen lang alleen maar keiharde tyfusmuziek aan je hoofd en heel veel drugs gebruiken. Ik vond het heerlijk. De drank is eruit, maar de drugs is er nog steeds. Absoluut.

Met alcohol is Römer vier maanden geleden gestopt, omdat drankgebruik hem belemmert in zijn dagelijks leven. In het radioprogramma bestelde hij een glas water, ondanks aandringen van de dj om wat alcohol te drinken.

De geruchten dat Römer vrijwillig een alcoholslot in zijn auto heeft laten bouwen, zijn volgens hem onzin. “Ben je helemaal gek? Dat is gewoon keihard aangehouden worden met te veel drank op. Ik heb een alcoholslot nog steeds. En ik ben er trots op.

Lees hier alle artikelen over de cocaïnegeruchten rondom Wendy van Dijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen