Hanna Verboom zet Baderie voor het blok

Hanna Verboom hoopt dat Baderie zijn portemonnee trekt en haar helpt om een badkamer te realiseren op haar zolder. Dat laat de actrice blijken op Twitter. Verboom zat donderdagavond in De Wereld Draait Door, waar ze vertelde dat ze haar zolder gereedmaakt om een vluchteling op te vangen. Er moet alleen nog een badkamer komen, waarop een twitteraar opperde of Baderie haar daar niet bij kan helpen. Dat lijkt Verboom wel wat. “Ja, Baderie?“, aldus de actrice, die Baderie voor het blok zet.

De actrice krijgt kritiek op deze tweet, omdat een ‘nee’ van Baderie, dat een commercieel bedrijf is en geen goed doel, zou kunnen leiden tot mensen die het bedrijf dan neerzetten als anti-vluchteling. “Emo-chantage!“, noemt Pieter het.

En ook Dirk-Jan vindt het ongepast. “Ik snap dit niet. Baderie hoeft toch niets te doen. Huur een klusbedrijf, koop een douche. Betaal het zelf.

Verboom is één van de vele bekende vrouwen die donderdagavond op tv over elkaar heen buitelden om zich zo solidair mogelijk te uiten. Zo had DWDD ook nog een fanatieke Myrthe Hilkens aan tafel, sprong Anna Drijver bij Pauw in de bres voor vluchtelingen en toonde Katja Herbers zich geëmotioneerd bij RTL Late Night.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen