Hanna Verboom zet Baderie voor het blok

Geplaatst op vr 04 sep 2015 om 9:34

Hanna Verboom hoopt dat Baderie zijn portemonnee trekt en haar helpt om een badkamer te realiseren op haar zolder. Dat laat de actrice blijken op Twitter. Verboom zat donderdagavond in De Wereld Draait Door, waar ze vertelde dat ze haar zolder gereedmaakt om een vluchteling op te vangen. Er moet alleen nog een badkamer komen, waarop een twitteraar opperde of Baderie haar daar niet bij kan helpen. Dat lijkt Verboom wel wat. “Ja, Baderie?“, aldus de actrice, die Baderie voor het blok zet.

De actrice krijgt kritiek op deze tweet, omdat een ‘nee’ van Baderie, dat een commercieel bedrijf is en geen goed doel, zou kunnen leiden tot mensen die het bedrijf dan neerzetten als anti-vluchteling. “Emo-chantage!“, noemt Pieter het.

En ook Dirk-Jan vindt het ongepast. “Ik snap dit niet. Baderie hoeft toch niets te doen. Huur een klusbedrijf, koop een douche. Betaal het zelf.

Verboom is één van de vele bekende vrouwen die donderdagavond op tv over elkaar heen buitelden om zich zo solidair mogelijk te uiten. Zo had DWDD ook nog een fanatieke Myrthe Hilkens aan tafel, sprong Anna Drijver bij Pauw in de bres voor vluchtelingen en toonde Katja Herbers zich geëmotioneerd bij RTL Late Night.
15 Reacties op “Hanna Verboom zet Baderie voor het blok”


 1. Elm

  Weer typisch linkse achterbaksheid

 2. Anoniem

  Als zij vluchtelingen in huis neemt ontneemt zij hun de mogelijkheid om asiel aan te vragen.
  Dat mag dan niet meer.
  Hoop dat ze wel weet wat ze doet.
  En betaal.die badkamer lekker zelf Hanna.

 3. Anoniem

  echt de hypocrisie al anderhalf jaar dobberen de lijken door de middellandse zee en nu na maanden lekker vakantie houden moet de burger opeens in actie komen omdat er een foto van een verdronken kindje is gemaakt.

  En rijke stinkerds van de NPO (van nieuwkerk en Pauw zijn grootverdieners boven de balkenendenorm) als jullie nu eens beginnen met 10% op tv te schenken ipv zielige chantage tv te maken

 4. David

  Wat heb ik me (met velen) geërgerd aan die linkse tantes bij DWDD gisteren. Al jaren verzuipen er duizenden mensen op de Middellandse Zee, en na een foto moeten we opeens allemaal in actie komen?

  Het is een vreselijke tragedie, maar het probleem is dat al die BN’ers zich weer laven aan morele borstklopperij. Het komt goed in hun kraam te pas, laten zien hoe ‘goed’ ze wel niet zijn. De gewone burger heeft het geld en de ruimte niet eens om een vluchteling in huis te nemen.

 5. Ellen

  Wat een hoop vals sentiment op TV. Het lijkt me goed om onderscheid te blijven maken tussen economische en politieke vluchtelingen. In het verleden werd er zelden iemand uitgezet. Men kon rustig wachten op het zoveelste generale pardon. Dit heeft de zaak van de vluchtelingen veel kwaad gedaan.

 6. Koen

  Hanna Verboom is tenminste niet schijnheilig of hypocriet zoals bijvoorbeeld Paul de Leeuw, Sophie Hilbrand en Claudia de Breij die alleen maar een grote mond hebben en met een opgeheven moralistisch vingertje anderen de les willen lezen.

 7. W.Timmer

  Anonymous,ji bent ook zo,n persoon die altijd precies
  weet ,maar dan steeds goed zegt waar de knelpunten
  zitten.Net zo nu weer, je praat alleen over de grootver-
  dieners van de NPO ,het zal eens beter zijn dat je ook
  de grootverdieners van RTL en SBS hierbij betrekt.
  Daar zitten de EChte GROOTverdieners van elk
  dan meerdere millioenen jaarlijkse inkomens, dat zijn
  die wij ook via onze producten,waar onze duur verdien-
  de inkomsten naar toe gaan.

 8. Brrr

  @Anonymous
  @David

  Jullie kunnen de boel verdraaien wat jullie willen, maar er wordt al veel langer tot actie opgeroepen. Ook de advertentie in de Telegraaf, die volgens sommige roeptoeters werd geplaatst n.a.v. de foto, was allang geregeld vóórdat de foto de wereld overging.

 9. Anouk

  Ik moet er niet aan denken deze roofkippen in huis te halen…Ik geef geen cent aan die moslims

 10. Eva

  En weer moet iemand anders, dit geval baderie, opdraaien voor de goedheid van een BN-er! Wat is dat toch? Allemaal op tv vertellen hoe goed ze zijn en hoe erg maar de ander moet over gaan tot actie……
  Rare wezens hoor die bekende Nederlanders

 11. Joris

  Ik stel voor dat we vanavond de hashtag #hypocriet trending maken, elke keer dat een volgevreten vedette oproept tot actie.

 12. Anoniem

  Uit een interview met familie op Sky news,
  blijkt dat het jongetje al 3 jaar veilig in Turkije woonde.
  Vader wilde via Europa naar Canada…..voor een gratis kunstgebit.

 13. lvs2015

  @Anonymous : Precies.

  Bedelen om dat een ander weer voor haar eigen kosten opdraait zodat zij weer vooral niets hoeven te betalen.

  Typisch BNers weer: Als ze iets willen doen vooral niets ervoor uit eigen zak willen betalen. Nee, dat mogen anderen doen alsof BNers zo armlastig zijn. Misschien had Hanna Verboom haar BNer gage die ze allemaal krijgen als ze zomaar ergens ‘spontaan’als gast op tv aanschuiven kunnen aanwenden om die badkamer bij haar thuis te realiseren. Of mag je dat niet verwachten van een BNers.

 14. Rae

  De bombardementen van de Israëliërs leverde ook tientallen kinderslachtoffers op en waar waren de media en BN’ers toen.

 15. Zucht

  De Baderie moet gewoon dokken! Geld zat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.