Jetske wil niet meeverhuizen naar SBS 6

Foto: NCRVJetske van den Elsen ziet het niet zitten om samen met ‘rijdende rechter’ Frank Visser mee te verhuizen naar SBS 6. Dat vertelt de 42-jarige presentatrice aan 100% NL. Van den Elsen is de presentatrice van De Rijdende Rechter, dat door de overstap van Visser op zoek moet naar een andere rechter. Zelf is de presentatrice níet gevraagd om over te stappen. “Nee, maar ik heb het ook ontzettend naar mijn zin bij KRO-NCRV. Ik zou niet zomaar weggaan“, laat ze weten in een reactie.

Ze kan leven met het vertrek van Visser. “We vinden het zeker hartstikke jammer, maar het is zijn eigen keuze. Hij is opgestapt en dan gaan wij verder. Hij maakt gebruik van zijn eigen recht van overpad, zullen we maar zeggen, en daar moeten wij het mee doen.”

Van den Elsen gaat straks samenwerken met een nieuwe rechter. “Wij gaan met frisse moed door. Het levert ook weer nieuwe energie op. Het komt goed.”

Het is zeker niet het laatste seizoen. Dat is goed om te vermelden. De Rijdende Rechter gaat gewoon door op NPO 1 en we zoeken een nieuwe rechter.”

Dit najaar is Visser voor het laatst te zien in De Rijdende Rechter.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen