Weervrouw Jennifer Faber zegt ‘fuck’ op RTL 4

Geplaatst op vr 04 sep 2015 om 8:51

Weervrouw Jennifer Faber schokte de kijkers van RTL 4 donderdagavond laat door in haar weerbericht ‘fuck’ te roepen en vervolgens dicht te slaan. “Fúck! Dat wilde ik helemaal niet zeggen, sorry“, klonk het. Faber wist er niets van toen ze vanmorgen wakker werd gebeld door Edwin Evers. Ze had het late weer niet teruggezien. “Wááááát! O, nee?! Echt? O, wat erg. Dat is een opname en dan hebben ze de verkeerde tape gepakt. Dat denk ik. Ha ha ha! O wat erg. Dat meen je niet. O, man.”

Het late RTL Weer is niet live. “Het wordt inderdaad opgenomen. Wij beginnen al om half één, dus om tot twaalf uur te wachten is een beetje lang. Soms gaat zo’n opname niet goed en dan floep je er wat uit omdat het niet goed gaat.”

Maar ik kan me helemaal niet herinneren dat ik fuck heb gezegd. Ik ga het terugkijken.”
18 Reacties op “Weervrouw Jennifer Faber zegt ‘fuck’ op RTL 4”


 1. Anoniem

  haha “schokte de co kijkers”wat een onzin. Als rtl kijker met sterretje Barbie geer en goor , en al die andere bagger niveausterren en de gtst teksten zal dat wel mee vallen

 2. dre

  Nou sinds RTL overgestapt is op deze weer dienst, heb ik nog nooit zulke stuntelaars gezien , elke morgen weer dezelfde fouten en slechte personen die dit zogenaamd weer en het minimale verkeer, oplezen. dus deze fout valt helemaal niet op , dit is helaas het niveau .

 3. Anoniem

  Wat een sensatiebericht weer.

  Ja de kijkers van het weerbericht zijn echt in shock en hebben slachtofferhulp nodig!

 4. Richard

  Haha. Dit is waarschijnlijk echt de verkeerde opname die uitgezonden is. Persoonlijk vind ik Jennifer 1 van de leukste weervrouwen op dit moment. Samen met Amara en Nicolien. Haal please die William van de buis. Die stuntelt werkelijk waar in elke zin. Dat is gewoon te irritant. Veel mensen storen en ergeren zich aan hem. :P

 5. ROOS

  Dat kind moeten ze daar weg halen, ik vind die echt niet thuis horen op de TV.

 6. Pipo Koeien

  @Anootje 8:55;
  Zeker met uw verkeerde been uit uw publieke bed gestapt.
  Trouwens het blijft vreemd dat u dat allemaal wel denkt te weten, terwijl u daar niet naar kijkt, want u verafschuwt het toch zo, hahahahaha

 7. Tweetniet

  Weer wat geleerd..Dus de kans bestaat dat het weerbericht op RTL niet actueel is…Dat is pas echt Fuck!

 8. Anoniem

  Verkeerde band gepakt door technici.
  Ach ze is ook maar een mens.

 9. mark

  Eindelijk iets te lachen op de tv.

 10. Erik

  Ik weet zelf niet meer dat ik f*ck heb gezegd.
  Dan ben je dus echt wel in de war…als je dat zelf niet meer weet Jennifer Faber hahaha :P ;)

 11. TVKijker

  Jennifer maakt altijd van die hele rare bewegingen met haar mond en vooral haar ogen. Tijd dat ze eens aan de bril gaat, dit knipperbekje spoort niet helemaal.

  Een saaie drol.

 12. Tweetniet

  Wie weet of Jennifer meteorologie heeft gestudeerd of heeft ze ” Als m`n haar maar goed zit, spoedcursus wolkjes kijken ” gevolgd?

 13. KOTS

  Schokte. Ja hoor, MC. Weer lekker aan het overdrijven? Het is hier de VS niet.

 14. dr.s Pe mediakenner

  laat je niet beetnemen opgezet spelletje, en morgen wat meer kijkers voor RTL nieuws , en dit zal zeker vaker gebeuren om kijkers te trekken

  wat is het volgende truukje van RTL….?we wachten af

 15. Lorenzo

  Niks verkeerde band/tape. Alles staat op schijf tegenwoordig. Kwestie van verkeerd in-puntje in montage. Dom van redacteur of editor. Maar bij opname had iemand dat aan hun moeten doorgeven dat er een 2e take was.

 16. Hans

  Tja kan gebeuren. Om daar nu zo’n ophef over te maken. Dikke doei voor al die mensen die er zo negetief over doen.

 17. Anoniem

  Helaas, gemist!

 18. lvs2015

  Iets gebeurd zo maar spontaan bij RTL? De zender die koploper is van reality bedrog en geënsceneerde tv? Ik zeg dat dit met opzet is gebeurd nu RTL de laatste tijd links en rechts klappen oploopt kwa kijkcijfers en er dus iets moet gebeuren waardoor de tv kijker toch weer massaal afstemt op RTL waardoor misschien de kijkcijfers weer wat beter worden t.o.v. de concurrenten. Ik zeg dat RTl nu ook zijn ‘Ëva – boobies – Jinek’ momentje heeft gehad maar dan geënsceneerd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.