Weervrouw Jennifer Faber zegt ‘fuck’ op RTL 4

Weervrouw Jennifer Faber schokte de kijkers van RTL 4 donderdagavond laat door in haar weerbericht ‘fuck’ te roepen en vervolgens dicht te slaan. “Fúck! Dat wilde ik helemaal niet zeggen, sorry“, klonk het. Faber wist er niets van toen ze vanmorgen wakker werd gebeld door Edwin Evers. Ze had het late weer niet teruggezien. “Wááááát! O, nee?! Echt? O, wat erg. Dat is een opname en dan hebben ze de verkeerde tape gepakt. Dat denk ik. Ha ha ha! O wat erg. Dat meen je niet. O, man.”

Het late RTL Weer is niet live. “Het wordt inderdaad opgenomen. Wij beginnen al om half één, dus om tot twaalf uur te wachten is een beetje lang. Soms gaat zo’n opname niet goed en dan floep je er wat uit omdat het niet goed gaat.”

Maar ik kan me helemaal niet herinneren dat ik fuck heb gezegd. Ik ga het terugkijken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen