Man Bijt Hond definitief van de buis

Foto: NCRVEr komt na zestien jaar definitief een einde aan het programma Man Bijt Hond op NPO 2. Dat heeft KRO-NCRV vandaag bevestigd. Man Bijt Hond beleeft op vrijdag 2 oktober de laatste aflevering. “Met veel trots nemen we afscheid van 16 jaar bijzondere televisie“, zegt mediadirecteur Taco Rijssemus. “Man Bijt Hond is een monument in onze Nederlandse televisiegeschiedenis en ik ben er trots op dat we dit programma jarenlang hebben kunnen en mogen maken voor veel kijkers.”

In de plaats van Man Bijt Hond komt de KRO-NCRV met het lifestyleprogramma BinnensteBuiten op NPO 2 en het realityprogramma Jan Rijdt Rond op NPO 3.

Met onder andere de komst van Jan rijdt rond en BinnensteBuiten geven we invulling aan de vernieuwingsslag die wij met elkaar, als KRO-NCRV en NPO, op dit moment doorvoeren“, zegt Rijssemus.

Ik ben ervan overtuigd dat Jan rijdt rond een prachtige aanvulling wordt voor de programmering van NPO 3.”

In Jan Rijdt Rond gaat Jan erop uit. “Jan haalt op, Jan werkt mee, Jan is nieuwsgierig. Jan speelt in op de actualiteit en doet dat met een twist maar gaat ook op zoek naar verrassende en spraakmakende verhalen in het land.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen