Linda de Mol schrikt van Louis van Gaal

Geplaatst op Thu 27 Aug 2015 om 15:00

Foto: RTLLinda de Mol is tijdens de opnames van Linda’s Zomerweek met Louis van Gaal, die vanavond op tv komt, een paar keer flink geschrokken van zijn felheid. Dat heeft ze gezegd op Radio 538. Van Gaal staat bekend om zijn temperament. “Louis was ook weer even echt Louis. Het is een hele emotionele man. Als hij vertelt over zijn familie en over Truus, dan springen de tranen hem in z’n ogen. Even later kan hij zich verschrikkelijk opwinden over dat er in Nederland niet met genoeg respect is.

Ze vervolgt: “Dan wordt hij echt Louis en dacht ik echt even: oké, zó! Ik schrok daar wel even van. Maar het is wel leuk, want het is zijn karakter.”

De Mol heeft Van Gaal gevraagd naar zijn felle karakter. “Hij legt ook uit waarom hij is zoals hij is. Truus zegt ook wel eens: ‘Zou je niet dit doen, of niet dat.’ Maar hij is zichzelf en wil recht door zee zijn.

Ik dacht al dat ik Louis een heel leuke man zou vinden. Het is een enorm karakter en daar houd ik wel van.

Linda’s Zomerweek is om 21.30 uur te zien op RTL 4.
13 Reacties op “Linda de Mol schrikt van Louis van Gaal”


 1. Anonymous

  Wees nu eens menselijk en niet steeds dat geblaf.

 2. Marcel

  Ik kijk hier erg naar uit. En morgenavond in VI de uitgebreide analyse van dit gesprek natuurlijk, kun je op wachten :-)

 3. Joop55

  Louis zou een goede dictator kunnen zijn.

 4. wouter

  is een moeilijke man denkt dat hij zijne koninklijke hoogheid is soms erg hoogmoedig neerbuigend en speelt soms de charmeur oftewel je weet niet wat je aan hem hebt maar de kijker smult er van waardoor presentatoren voorzichtig met hem zijn. en ook dus behandelen als koninklijke hoogheid

 5. Anonymous

  Ik heb hem ooit bij DWDD gezien en toen kwam hij best sympathiek over.
  Als het maar niet over voetbal gaat….

 6. Mousy

  @Anonymous 15.55

  Klopt.

  Louis van Gaal was in een uitzending van DWDD in 2012 om te praten over de Stichting Spieren voor Spieren waar hij ambassadeur van is, samen met Timo Koningsberger (8 jaar) die de zeldzame spierziekte Bethlem heeft en kind-ambassadeur is van die stichting.

  Daar zag ik je inderdaad een geheel andere Louis van Gaal.

 7. Chirurg voor Verbouwing

  Beste kijker, ik wil nu geen kritiek meer, ja ik weet het, ik heb het gezicht van mevrouw de Mol verprutst, maar daarvoor ben ik dan ook uit mijn beroep gezet door het tuchtcollege. Gewoon niet meer kijken.

 8. Kaaskijker

  Ik denk 1,5 miljoen kijkers voor Linda vanavond. NPO1 zal weer weggevaagd worden door RTL4 en dat allemaal weer dankzij Linda.

 9. Anonymous

  Is het verprutst ?
  Het ziet er toch heel natuurlijk uit, ze lijkt bijna op chantal Janzen.
  Nog even een paar plooitjes wegwerken en je ziet geen verschil.
  Spreken alle twee vloeiend duits en kunnen zo voor elkaar insprngen.
  Alleen het leeftijds verschil, de biologische klok kun je niet terugdraaien.
  Of Linda moet zich laten invriezenen, kan ze jonger als Chantal ontwaken.
  Waar moet dat heen met alle mensen op tv, het moet niet gekker worden.

 10. lvs2015

  Linda de Mol is gewoon Mies Bouman 2.0 en die was in haar tijd niet echt bijster slim maar wel like-able en lachte om alles en had dus de wind van de massa mee. Van Gaal is een oprechte en emotionele man die ook wel wat narcistische trekjes heeft,misschien zelfs meer dan de gemiddelde landgenoot. Als voetbaltrainer de beste die we hebben (ja,zelfs beter dan Michels) en iemand van de oude stempel getuige zijn aanpak van de voetballerij die in de 21st eeuw ouderwets aandoet maar nog steeds vruchten afwerkt i.t.t andere coaches die met pappen en nathouden taktieken proberen jonge voetballers voor zich te winnen. Desalniettemin iemand die als je jong bent een geweldige indruk kan maken op je en ook alles in zich heeft om jou te laten slagen op school zolang je maar de wil en inzet hebt. En dat Van Gaal voor volwassenen die in het Hilversumse rondlopen als ene vreemde eend aandoet. Dat mag eerder een compliment zijn dan een verrassing want al die BNers uit de De Mol of vd Ende fabriek die houden er alleen maar van elkaar zoveel mogelijk veren in de …. te steken en hun bekrompen wereldje als de enige echte wereld te zien hoe dingen in het leven behoren te zijn. Dus tja…kom je dan eens buiten en je maakt zo iemand als Louis Van Gaal mee dan is dat even ‘schrikken’.

 11. Fox Mulder

  Ow is dat Linda de Mol? Die zag er vroeger toch heel anders uit.

 12. Bibi

  Helemaal mee eens Ivs2015.Het wereldje uit De Mol /vd Ende speciaal de kwalbert vd Leugen met hun schijnheilige smoelwerken op tv en dat zo jaren lang …gratis van de kinderen die wel moeten entertainen en zogenaamde mooie complimenten geven maar een en al vriendjes politiek want ze weten al op voorhand wie er gaat winnen.
  Ja geld verdienen en de mensen doen geloven….Je zag dat zo aan het gezicht van Linda dat ze zich zelf er in betrapt voelt en de domme afschuwelijke vernederende vragen die ze stelt ..typisch Leedvermaak..Wat een schoonheid is Igone de jong (wordt gewoon niet zo veel geïnterviewd)dat zie je ook toen ze over haar Moerder had en dat terwijl jij Linda de Mol zo dom… zomaar abrubt het verhaal naar van Gaal verder gaat. en Van Gaal zo op recht allebei …Schaam je Linda altijd maar het neerhalen van mensen en dat ze dat dan in jou programma altijd het negatieve moeten aan horen elke keer op herhaling ..nou makkelijk rijk worden van andermans leed en fouten.Die heb jij denk ik net als Albert vd Leugen die broer van jou die schuilt zich achter de schermen dat zijn zoon Johny ook niet maar dan ook niets mag beslissen ?

 13. Ben van Boven

  Hahahahaha, bijna heel Nederland schrikt van van Gaal.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.