Linda de Mol schrikt van Louis van Gaal

Foto: RTLLinda de Mol is tijdens de opnames van Linda’s Zomerweek met Louis van Gaal, die vanavond op tv komt, een paar keer flink geschrokken van zijn felheid. Dat heeft ze gezegd op Radio 538. Van Gaal staat bekend om zijn temperament. “Louis was ook weer even echt Louis. Het is een hele emotionele man. Als hij vertelt over zijn familie en over Truus, dan springen de tranen hem in z’n ogen. Even later kan hij zich verschrikkelijk opwinden over dat er in Nederland niet met genoeg respect is.

Ze vervolgt: “Dan wordt hij echt Louis en dacht ik echt even: oké, zó! Ik schrok daar wel even van. Maar het is wel leuk, want het is zijn karakter.”

De Mol heeft Van Gaal gevraagd naar zijn felle karakter. “Hij legt ook uit waarom hij is zoals hij is. Truus zegt ook wel eens: ‘Zou je niet dit doen, of niet dat.’ Maar hij is zichzelf en wil recht door zee zijn.

Ik dacht al dat ik Louis een heel leuke man zou vinden. Het is een enorm karakter en daar houd ik wel van.

Linda’s Zomerweek is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen