Shownieuws-sterren gaan Hans Kraay jr missen

Bridget Maasland en haar collega’s van Shownieuws gaan Hans Kraay jr missen bij SBS 6. Dat hebben ze vrijdagavond laten weten in hun populaire showrubriek. Maasland vindt het ontzettend jammer dat Kraay na 18 jaar dienstverband vertrekt. Hoewel SBS 6 het Champions League-voetbal heeft binnengehaald, is er voor Kraay niet genoeg werk meer. “Ik wist niet wat ik hoorde vandaag. Ik vind het heel spijtig. We gaan hem missen. Ik vind hem namelijk écht SBS“, aldus Maasland in een reactie.

Showexpert Kees Tol denkt daar hetzelfde over. “Het kwam echt als donderslag bij heldere hemel. Heel zuur voor Hans. Maar Hans zou Hans niet zijn als hij binnenkort toch wel weer ergens opduikt. Hij ziet het zelf als een periode voor nieuwe mogelijkheid. We gaan hem missen.”

Evert Santegoeds gaat Kraay niet alleen missen op tv. “Maar ook op de feesten en in de kantine. We gaan hem overal missen.

Hoewel Kraay al jaren trouw is aan SBS 6, passeerde de zender hem voor de presentatie van de prestigieuze Champions League.

De zender koos voor FOX-sterren Toine van Peperstraten en Jan Joost van Gangelen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen