Viola Holt: ‘Mijn memoires worden bestseller’

Viola Holt werkt aan het opschrijven van haar memoires. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Holt heeft het eerste hoofdstuk al een tijdje af, maar de rest moet ze nog schrijven. “Ik kom er alleen niet aan toe. Het eerste hoofdstuk is af en staat als een huis. Schrijfster Yvonne Keuls heeft het eerste hoofdstuk gelezen en riep gelijk ’Het wordt een bestseller!’ Maar ik weet niet of ik nog wel tijd heb om dat boek te maken. Maar dat kan altijd nog als ik tachtig ben“, zo laat de presentatrice weten.

De presentatrice heeft onder meer het ontstaan van de televisie meegemaakt. “Het was destijds nogal amateuristisch. Er waren drie netten zwart-wit. We presenteerden het NOS Journaal vanuit een gammele studio met twee kettinkjes waaraan een wereldbol hing.

De tijden zijn veranderd nu. “Alles draait om geld, geld, geld. Het is er niet leuker op geworden.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen