Jeroen baalt van Ik Hou Van Holland-stempel

Foto: Roy BeuskerJeroen van Koningsbrugge heeft het idee dat hij door zijn komische optredens in Ik Hou Van Holland niet altijd serieus wordt genomen in andere rollen. Dat vertelt de komediant in De Telegraaf. Van Koningsbrugge ziet zichzelf als een serieus acteur, maar de Ik Hou Van Holland-kijker ziet hem vooral als jolige teamcaptain. “Ver daarvoor speelde ik al zwaar drama in het theater, nog verder daarvoor zong ik in een band. Dat ben ik er dus niet bij gaan doen“, benadrukt de entertainer.

Toch begrijpt hij dat het moeilijk is tegen een beeld te vechten. “Ik snap dat er inmiddels een bepaald beeld van mij is ontstaan. Dat stempel zit me niet in de weg. Ik leef van idee naar idee. Als dat een gaaf idee is, dan doe ik het. Of ik probeer het, tenminste. Soms lukt het, soms niet.

Van Koningsbrugge steekt wel veel meer tijd in zijn politieserie Smeris dan in Ik Hou Van Holland. “Ik Hou Van Holland nemen we in drie weekeinden op.

Ik Hou Van Holland wordt gepresenteerd door Linda de Mol. De RTL 4-show zorgde er seizoenen geleden voor dat Paul de Leeuw is gestopt met zijn zaterdagshows.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen