EO photoshopt decolleté Jojanneke weg

Foto: Roland J ReijndersDe EO heeft een foto van Jojanneke van den Berge bewerkt, voordat deze op de cover van ledenblad Visie werd geplaatst. Haar decolleté is op de cover niet terug te vinden. Dat bracht een twitteraar vandaag aan het licht. Van den Berge ontkent dat haar borsten weg zijn gephotoshopt. “Er zijn wel 30 verschillende foto’s gemaakt. Zo gaat dat met een fotoshoot“, aldus de presentatrice, die vergeet dat de achtergrond van beide foto’s identiek is: de passanten zijn op beide foto’s met dezelfde voetstap bezig. 

Van den Berge is niet zo onder de indruk van de commotie en heeft een collage gemaakt van de fotosessie, met foto’s die ook op elkaar lijken, sommige met en sommige zonder decolleté. “Misschien is juist het decolleté er wel ingeshopt.

De presentatrice heeft voor de EO de documentaireserie Jojanneke in de Prostitutie gemaakt. De eerste aflevering is op 6 januari op NPO 3.

Na de eerste aflevering, volgen nog drie delen van 45 minuten.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen