RTL 8 vult late avond met Drop Dead Diva

Foto: Roland J ReijndersDe Amerikaanse serie Drop Dead Diva gaat de late avond-programmering van vrouwenzender RTL 8 vullen. Vanaf 9 februari is de reeks elke werkdag om half elf ’s avonds te zien bij het station. Dat heeft RTL vandaag laten weten. In Drop Dead Diva keert de oppervlakkige Deb na een dodelijk auto-ongeluk terug op aarde als Jane: een intelligente advocate met overgewicht. “Behalve haar lichaam neemt ze ook haar leven over. Gelukkig heeft ze ook de beschikking over Jane’s hyperintelligente brein.”

RTL 8 kan flink vooruit met Drop Dead Diva. De serie liep van juli 2009 tot en met juni 2014 en telt zes seizoenen van in totaal 78 afleveringen.

Drop Dead Diva was nog niet eerder te zien op een vrij toegankelijke zender. Vorig jaar ging de serie in tv-première bij RTL Lounge, een digitale zender van RTL.

Overigens vernieuwt RTL 8 niet alleen haar late avond, maar ook de vooravond. Vanaf februari is elke werkdag om 19.00 uur de Amerikaanse serie JAG te zien en om 20.00 uur de Vlaamse serie De Pfaffs.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen