‘Iedereen vol lof over Goor Draait Door’

Foto: Nick van OrmondtHet moest wat bezinken, maar uiteindelijk vonden alle kijkers de Gordon-show Goor Draait Door fantastisch. Dat zegt althans Gordon zelf in weekblad Story. Goor Draait Door werd flink bekritiseerd, omdat de talkshow inhoudelijk flinterdun zou zijn. “Zelf ben ik super trots op mijn talkshow. Na de eerste uitzending kreeg ik natuurlijk de hele strontkar over mij heen. Iedereen had zijn mening alweer klaar. Nu we er een aantal achter de rug hebben, is iedereen vol lof“, beweert hij. “Typisch Nederlands.

Volgend jaar wordt voor Gordon het jaar van de opening van het tweede filiaal van zijn koffietent Blushing. “En… in 2015 gaat er een grote droom van mij uitkomen. Ik kan er nu alleen over vertellen dat het iets met televisie is.

Zakelijk gaat het Gordon naar eigen zeggen voor de wind. “Zakelijk heb ik niets te klagen. Mijn contract bij RTL is verlengd en ik mag allemaal leuke dingen voor de zender maken.

Vroeger liet ik me nog weleens gek maken door anderen. Maar dat laat ik niet meer gebeuren. Ik ben de baas over mijn eigen leven en dat blijf ik.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen