Privé houdt vol: ‘Carlo Boszhard speelt vals’

Privé houdt vol dat Carlo Boszhard vals speelt in de tv-show Maestro, ondanks dat zowel Boszhard als presentator Frits Sissing dat ontkennen. Dat is vandaag te lezen in De Telegraaf. Volgens Privé heeft Boszhard vòòr de start van de show stiekem al maanden dirigeerlessen gevolgd, maar dat is volgens Sissing onzin (“Als het anders is, dan ben ik ook genaaid“). Vandaag komt Privé met een naam op de proppen: Maurice Luttikhuis zou Boszhard aan voorkennis hebben geholpen.

Luttikhuis, die werkt voor musicals van Joop van den Ende, kent Boszhard nog van de musical Belle en het Beest. “In de aanloop naar de opnames van Maestro zouden een paar lesjes voor Carlo eenvoudig als een vriendendienst kunnen worden uitgelegd”, schrijft Privé vandaag.

Volgens de showpagina ontkent Luttikhuis, maar geeft hij wel toe dat hij een kandidaat uit het eerst seizoen heeft geholpen. “Ik heb toen op verzoek een kandidaat wat extra lessen gegeven, ja”, zegt de dirigent, die uiteindelijk de naam van Wolter Kroes verklapt.

Privé blijft bij zijn stelling dat al vanaf het begin duidelijk is dat Boszhard de show moet winnen. Hij zou naast extra voorbereiding, ook makkelijkere stukken en opvallend lovende kritieken krijgen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen