Carlo Boszhard sleept Privé mogelijk voor rechter

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard overweegt om de Privé voor de rechter te slepen, omdat het blad beweert dat hij vals speelt in de AvroTros-show Maestro. Hij heeft een advocaat ingeschakeld om alles ’tot op de bodem uit te zoeken’. Dat zei hij vanmiddag aan het AD. Boszhard is ‘heel verdrietig’. “Dit is heel naar. Ik heb geprobeerd erboven te staan, maar dat lukt me niet meer. Het is niet gemakkelijk om positief te blijven. Ik vraag me echt in godsnaam af waarom ze dit doen. Ik heb dit in 25 jaar televisie nog nooit meegemaakt.’

Volgens Boszhard is er één eenvoudige reden waarom hij zo goed presteert in Maestro: zijn ervaring met musicals. “Ik kan muziek makkelijk reproduceren in mijn hoofd, maar er zijn ook muzikanten die meedoen aan Maestro. Schijnbaar wordt dit me niet gegund.

Hoe dan ook gaat Boszhard gewoon door met de show. “Ik ga door omdat ik het heerlijk vind samen te werken met het orkest.

Volgens Privé-journalist Jan Uriot is Boszhard in het diepste geheim al maanden voor de start begonnen met dirigeerlessen. Daarom zou hij nu zo goed zijn in het programma. Boszhard wordt gezien als de gedoodverfde winnaar.

Naast Boszhard zijn ook Marlies Dekkers en Spike van Zoest nog in de race voor de winst van het NPO 1-programma, dat elke donderdag wordt uitgezonden.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen