Beau is jaloers op Humberto en Matthijs

Beau van Erven Dorens is jaloers op tv-collega’s Humberto Tan en Matthijs van Nieuwkerk. Dat vertelt de SBS 6-presentator in een interview met Nu.nl. Tan en Van Nieuwkerk zijn de succesvolste talkshowhosts van Nederland en dat vindt Van Erven Dorens benijdenswaardig. “Ik ben wel jaloers op Humberto en Matthijs. Dat praten met al die mensen die midden in het nieuws staan en dan met jou aan tafel zitten. Een hoger doel is er niet voor een presentator“, zegt hij.

Volgens Van Erven Dorens is hij echter niet zo groot om dingen op te eisen. “Ik heb het ook niet altijd voor het uitkiezen. Als je mij de macht zou geven, dan zou ik een grote show willen doen waar ik de showtrap afkom lopen, een programma als ’t is hier fantasties willen presenteren en een talkshow hebben zoals Humberto of Matthijs.

Op de vraag of zijn tv-piek al is bereikt, zegt Van Erven Dorens: “Mijn grootste prestatie is het programma De Wereld van Beau. Programma’s waarin je grenzen overschrijdt, die niet gezond zijn. Dat vind ik het leukste. Daar zoek ik mijn doelen in.”

Binnenkort is hij op de buis met ’t Is Hier Fantasties. “Als ik eerlijk ben denk ik niet dat ’t is hier fantasties mijn allergrootste droomprogramma is, maar ik pas er wel heel goed in.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen