JP ziet Lingo om half zes wel zitten

Jan Peter Pellemans, de stem van Lingo, ziet een verhuizing naar half zes wel zitten. Dat heeft de voice-over vandaag laten weten aan 100% NL. Volgens JP is de stekker niet definitief uit Lingo en is het mogelijk dat de spelshow terug verhuist naar Nederland 1, om half zes. “Op Nederland 2 staan wij nu tegenover de actualiteitenrubriek EenVandaag. Onze kijkers kijken daar heel graag naar, al twintig jaar. Daar is het moeilijk tegenover staan. Dat hebben we om half zes niet.

Het is een ideaal tijdslot, vindt JP. “Dan kunnen we de avond beginnen met Lingo en kunnen onze kijkers daarna naadloos overstappen naar de actualiteiten.”

Dat Nederland 2 niet verder wil met Lingo, begrijpt JP wel. “Op Nederland 2 hadden we niet genoeg kijkers, dat is duidelijk. Het plan is nu dat wij in ieder geval volgende zomer keihard terugkeren op Nederland 1.”

JP spreekt over de geplande zomervariant van Lingo. “Wij vinden het goed nieuws, weet je wel. Op deze manier gaan we gewoon door en trekken we misschien wel weer miljoenen kijkers, zoals het ooit was.”

Er is zeker hoop. Ja, natuurlijk. Waarom denk je anders dat ik zo pittig klink? Ik zie overal op Twitter: ‘JP in de WW.’ Ik zeg: ‘No way, JP in de WW.’

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen