KRO-kandidaten krijgen seksregels opgelegd

Arie Boomsma heeft de kandidaten van zijn nieuwe KRO-programma Alle Dagen Seks seksregels opgelegd. Dat heeft hij gemeld op Radio 538. In de show moeten stelletjes elke dag seks hebben. “Niet alles is zo maar seks. We hadden een stel dat zei: ‘Stel dat wij een beetje gaan liggen knuffelen en tongen, is dat ook goed?’ Toen hebben we spelregels opgesteld en gezegd: ‘Nee, seks is echt als er bijvoorbeeld afgetrokken of gevingerd wordt, dat het echt even bij elkaar moet gebeuren.’

Volgens Boomsma is het niet gek dat juist de KRO zo’n seksueel programma uitzendt. “Er wordt veel over seks gesproken, maar uiteindelijk is het vooral een programma over communicatie. En dat past weer heel erg bij de KRO.”

Alle Dagen Seks kwam woensdag in het nieuws, omdat één koppel al na één dag is afgehaakt. “Ik snap het ook wel een beetje. Door zo’n programma is het ineens ook wel wat verplicht. Je spreekt af het dertig dagen lang elke dag te gaan doen en videodagboeken bij te houden. Het is bijna verslag geven.”

Hij schrok ineens zo. Dat verplichtende karakter ging hem toch tegenstaan. Toen heeft hij tegen zijn vrouw gezegd: ‘Ik ga het niet doen.’ Zij was teleurgesteld.

Alle Dagen Seks is op 21, 22 en 23 augustus te zien om 22.00 uur op Nederland 3.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen