Christina Curry walgt van RTL Boulevard

Christina Curry is niet gecharmeerd van het tv-programma RTL Boulevard. Dat vertelt ze in een interview met Avrobode. Op de vraag wat Curry te ver vindt gaan op televisie, antwoordt ze: “Ik kijk amper nog televisie, maar ik vind RTL Boulevard en al die andere roddelprogramma’s weerzinwekkend. We zouden af moeten van dat hele genre; het voegt helemaal niets toe. Integendeel, zulke rubrieken verpesten het leven van de mensen die ze ongevraagd bespreken.

De dochter van Patricia Paay denkt dat het belangrijk is om weer wat etiquetteregels in te voeren. “Een heel oude die we allemaal eindelijk eens ter harte zouden moeten nemen: behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden. Niet meer over praten, gewoon doen.”

Curry heeft lange tijd in Amerika gewoond. “Amerikanen zijn stukken beleefder dan Nederlanders. Het is alsof de gemiddelde Amerikaan wordt geboren met het zinnetje ‘have a nice day’ op de lippen.”

Ik voel me grotendeels Amerikaanse, maar als ik mag kiezen, heeft de Nederlandse directheid toch mijn voorkeur. Ik vertrouw Amerikanen en hun eeuwige fake smile domweg niet.”

Als je een hekel hebt aan je werk, je leven of aan mij, zég dat dan gewoon en doe niet zo nep. Wat schiet je daarmee op?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen