Ook Richard Groenendijk in tv-verslag Gay Pride

Foto: Lilian van RooijNaast eigen gezicht Art Rooijakkers en de door SBS 6 uitgeleende Kees Tol, zet de AvroTros ook RTL 4-gezicht Richard Groenendijk op het tv-verslag van de botenparade tijdens Gay Pride. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Terwijl Tol vanaf het water verslag doet van de parade, zal Rooijakkers samen met Groenendijk gasten ontvangen in de studio. Onder meer Hans KlokPatrick MartensMaartje Paumen en Johan Kenkhuis komen langs in de studio aan de Prinsengracht.

Tol spreekt op het water onder meer met bekende Nederlanders en buitenlandse sterren. Daarnaast bezoekt hij de Marokkaanse boot, die voor het eerst meevaart.

Het verslag van de Canal Parade is zaterdag om 21.50 uur te zien op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen