Klaas van der Eerden vindt Rambam niets

Foto: Leendert JansenKlaas van der Eerden kijkt niet graag naar het programma Rambam, dat op creatieve wijze misstanden boven tafel wil krijgen. Dat vertelt de cabaretier in Avrobode. Gevraagd naar wat hij te ver vindt gaan op tv, zegt Van der Eerden: “Als Rambam met de verborgen camera op pad gaat om misstanden te onthullen, kijk ik met kromme tenen. Niet dat het slecht gemaakt is, integendeel, maar ik kan het moeilijk aanzien hoe mensen nietsvermoedend in de val gelokt worden.

Dat het vaak gaat om mensen die discutabele praktijken uitoefenen, maakt het niet minder erg. “Zelfs als de personen in kwestie fout zijn heb ik dat.

De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik momenteel ook bezig ben met de opnames van een candid cameraprogramma dat gepland staat voor komend najaar.

Als ik dan nog niet van die schroom af ben, ha ha.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen