Voortaan dubbele Bold in vooravond RTL 8

Foto: Leendert JansenDe doordeweekse vooravond van RTL 8 gaat vanavond op de schop. Voortaan wordt om 18.05 uur gestart met een dubbele aflevering van The Bold and the Beautiful. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. RTL 8 brengt momenteel het 25ste seizoen van The Bold op de buis, terwijl ze in Amerika al bij seizoen 27 zijn. “Door dagelijks twee afleveringen van de populaire soap uit te zenden, loopt Nederland snel in op de Verenigde Staten“, legt een woordvoerster uit.

Na de dubbele The Bold schiet supernanny Jo Frost wanhopige ouders te hulp in EHBO: Eerste Hulp Bij Opvoeden. De vooravond van de vrouwenzender wordt om 20.00 uur afgesloten door Judge Judy.

Rechter Judith Sheindlin, die voor het eerst te zien is bij RTL 8, doet in haar eigen show uitspraak in juridische zaken. Judge Judy is sinds 1996 op de Amerikaanse televisie en wordt gezien als de voorloper van alle rechtbankprogramma’s.

Tot deze week bestond de vooravond van RTL 8 uit The Bold (18.05 uur), Extreme Bruiden (18.30 uur) en Jouw Vrouw Mijn Vrouw (19.30 uur).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen