Jeroen wil speelfilms en langlopende serie maken

Foto: Roy BeuskerJeroen van Koningsbrugge heeft al behoorlijk wat werk, maar heeft nog wel meer op zijn verlanglijstje staan. Dat vertelt de komediant en Smeris-acteur in TROS Kompas. Van Koningsbrugge brainstormt continu met collega Dennis van de Ven. “In de toekomst wil ik meer speelfilms en een langlopende serie maken. Tijdens het draaien komen we steeds weer op nieuwe ideeën. Dennis en ik willen dolgraag een politiefilm à la The Naked Gun maken“, legt de tv-ster uit.

Dat moet makkelijk kunnen, denkt hij. “De scènes in Smeris worden nu bloedserieus gespeeld, maar je hoeft er maar één ding in te veranderen en je ligt op de grond van het lachen.

De tv-maker zoekt graag uitersten op, zegt hij. “Ook in mijn werk. Het kan wat mij betreft alle kanten op. Graag zelfs! Van een gastrol in Baantjer tot een operette in het concertgebouw.

Omdat ik niet vastzit aan een bepaalde omroep of zender, heb ik veel creatieve vrijheid. Ik kan nieuwe dingen blijven verzinnen. Dat is een luxe.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen