Tijd voor MAX blijft Show Vandaag de baas

Foto: Hadewych VeysHet middagmagazine Tijd voor MAX met Martine van Os en Sybrand Niessen blijft directe concurrent Show Vandaag met presentatoren als Kees Tol en Kim-Lian van der Meij de baas. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De middagshow van Nederland 2 weet dik vier maanden na de start van Show Vandaag op SBS 6 nog altijd met ruime cijfers te winnen. Er keken deze week ruim drie keer zo veel mensen naar de talkshow van de Publieke Omroep.

Waar Tijd voor MAX deze week gemiddeld 428.000 kijkers en 12,5 procent marktaandeel behaalde, moest Show Vandaag genoegen nemen met 168.000 kijkers en 4,9 procent marktaandeel.

Tijd voor MAX en Show Vandaag zijn beide te zien van half zes tot half zeven. Waar Tijd voor MAX twee vaste presentatoren heeft, heeft Show Vandaag twee wisselende duo’s met regelmatig een invalpresentator.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen