Johan Derksen geeft modeshow bij Carlo en Irene

Na Roy Donders en Bridget Maasland geeft ook Johan Derksen binnenkort een modeshow in het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL 4. Dat heeft de tv-zender laten weten. Derksen, die vorige maand 65 werd, heeft niet langer de leiding over het blad Voetbal International. Daarom is hij bezig met andere activiteiten, waaronder een bluesprogramma, een tweede boek en dus een kledinglijn. Die laatste presenteert hij zondag bij Life 4 You.

De andere gasten van Carlo en Irene zijn Ruud Feltkamp, Jan en Monique Smit, Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa en Utopiaan Hakim.

Het zangduo Rachel Kramer en Deon Leon zingt een duet over hun pasgeboren dochter.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen