Andy en Jochem moeten SBS 6 aan hitavond helpen

Een aantal keer per jaar hebben de drie grote familiezenders van Nederland op dezelfde datum programmapremières op het menu staan. Vanavond is het weer zo ver en kruisen Nederland 1, RTL 4 en SBS 6 de degens. De meest opvallende programmering wordt geboden door SBS 6, dat als enige begint met een compleet nieuw programma: om half negen start de soap Andy en Melisa. Aansluitend blaast Jochem van Gelder het vroegere RTL 4-programma Wie Trouwt Mijn Zoon nieuw leven in.

De soap van Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli en de datingshow van Van Gelder nemen het op tegen programma’s die normaal gesproken meer dan een miljoen kijkers trekken.

Nederland 1 gaat verder met de Vlaamse politieserie Commissaris Witse om half negen, waarna omroep MAX om half tien begint aan een nieuwe, zevendelige serie van de kijkcijferhit Bed & Breakfast.

Chantal Janzen opent ondertussen een nieuw seizoen van Everybody Dance Now, dat vorig jaar gemiddeld 1,6 miljoen kijkers deed. De show duurt ook nu twee uur.

Voor oud-voetballer Van der Meijde is er nog een belangrijke concurrent: Voetbal International op RTL 7. Daar keken vorige week vrijdag bijna een half miljoen mensen naar.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen