RTL 4-serie Susan Visser op drijfzand

Geplaatst op do 28 nov 2013 om 14:52

Susan Visser staat op drijfzand. Haar serie Love Hurts blijft wegzakken op RTL 4. Ook woensdag kwam ze weer uit op een laagterecord: er keken direct na kijkcijferhit Hotter Than My Daughter (1,5 miljoen kijkers) slechts 507.000 mensen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Love Hurts schrok maar liefst een miljoen Gordon-kijkers af, zat met 7,9 procent marktaandeel een flinke 55 procent onder het avondgemiddelde van RTL 4 en verloor voor de vierde week op rij.

Love Hurts is veruit het minst bekeken programma dat RTL 4 momenteel uitzendt op prime time. Doorgaans zit de tv-zender dik boven het miljoen tussen half negen en half elf.

De grootste concurrent van Love Hurts was de Champions League-wedstrijd Bayer Leverkusen – Manchester United met 1,2 miljoen kijkers op Nederland 3.
16 Reacties op “RTL 4-serie Susan Visser op drijfzand”


 1. Pino

  Er is ook niet veel aan

 2. Marc

  Mis gok van RTL. Ook dat kan gebeuren. Had op zondagavond prima gepast.

 3. ANONYMOUS

  Het is niet allemaal goud wat er blinkt, ook niet bij RTL.

 4. Susje

  ze moeten stoppen met spin-offs van Gooische vrouwen, de kijker heeft het wel gezien. zelfde lokatie’s, zelfde regisseur (waneer gaat Will Koopman alsjeblieft met pensioen) zelfde acteurs… Doris is ook al een flop en doorzaai

 5. Fred

  Goooo TALPA!

 6. Stephanie91

  Ik vind zo’n experimenteel programma ook behoorlijk moedig van RTL. En hoewel het van dezelfde maker is, vind ik het zeker niet op gooische vrouwen lijken qua format en qua esthetiek. Ze nemen de vrijheid om verhalen op een vernieuwende manier te vertellen. Het sluit helaas niet aan bij hún kijker, maar wellicht hebben ze wel wat ‘nederland 2publiek’ weg kunnen trekken en kunnen laten zien dat ze ook andere dingen kunnen dan ‘tabloid tv’. Ik denk dat ze het beetje bij beetje laten zien: denk aan ‘man met de hamer’.

 7. error 404

  Nou nou, Susje. Will Koopman is wel de beste dramaregiseur van Nederland volgens Linda de Mol. Zonder haar zou het nog slechter zijn dus.

 8. Reinardus

  Dat is altijd nog hoger dan de kijkcijfers van de fantastische serie Van God Los van afgelopen zondag want die kwamen niet eens voor in de top 25

 9. DD

  Susan is een goede actrice, alleen heeft ze bijna geen rol in de serie, terwijl het wel om haar draait..

 10. bibi

  Is ook een belachelijk slechte serie

 11. Dean

  Heb de serie opgenomen, maar nog niet kunnen kijken door tijdgebrek.

  Jammer dat het zo flopt, vind Susan Visser wel een goede actrice (vond haar bijv. geweldig in De Vlaamsche Pot, ook al is dat ook alweer zo’n 20 jaar oud)

  Dus ben benieuwd hoe ze het hier doet.

  Ook jammer dat Doris niet zo goed loopt, vond het wel een leuke serie en hoop ook dat het nog terugkomt.

  Waarom zoveel mensen dan op Hotter Than My Daughter afstemmen snap ik dan weer niks van, vind het een verschrikkelijk programma. Maar misschien flopt Love Hurts ook wel omdat het niet hetzelfde publiek is?

  Maargoed, zal binnenkort eens de afleveringen bekijken, en als t niks is gooi ik de opnames gewoon weg.

 12. Rogier, Amsterdam

  Het is gewoon een slecht format en de hoofdrol is ook nog eens gegeven aan een actrice die zeer matig kan acteren.

 13. Flappe

  Nou lief Susje. Doris is helemaal geen flop en waarom heb je zo’n hekel aan Will koopman. Om je gerust te stellen ooit gaat ze met pensioen

 14. JaJa

  Regisseert Will Koopman het wel zelf? Dacht dat ze meer UP rol had in dit soort producties. Maar het is wel waar… de serie is echt slecht.

 15. DB

  Het probleem met deze serie (en meer Nederlandse light-dramaseries de laatste tijd) is dat het format belangrijker is dan het verhaal, en dat kan bij een dramaserie nooit de bedoeling zijn lijkt me. Maar het grootste mankement is het volledige gebrek aan een spanningsboog, omdat Susan de verhaaltjes, die zich volledig in de verleden tijd afspelen, oplepelt als een (matige) sprookjesverteller en het al van tevoren bekend is dat het overspel uit zal komen(in feite al uitgekomen is). Zo wordt het voor de kijker wel erg moeilijk om zich in het verhaal in te leven.

 16. Anoniem

  Susan kan meteen door naar de vrouwengevangenis van SBS

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.