Connie, Patty en Patricia in benefietshow RTL 4

Foto: RTLHet divatrio Connie BreukhovenPatty Brard en Patricia Paay is gestrikt voor de benefietshow die Gerard Joling en Gordon gaan presenteren op RTL 4. Dat heeft Gordon laten weten op 3FM. De benefietshow op 11 december is de afsluiter van de Geer en Goor-show Effe Geen Cent Te Makken. “Het is voor 90 procent zeker dat we ze bij elkaar hebben. Dat is natuurlijk wel helemaal geweldig. Dat wordt echt geweldig. Dat hebben we gisterenavond rond gekregen.

Het is een behoorlijke prestatie, want het mislukte eerder om ze bij elkaar te krijgen voor de Toppers-concerten. “De drie diva’s van Nederland. Het is geweldig. Ze gaan samen met Geer en mij zingen.”

De show komt op 11 december live vanuit het decor van The Voice. “De kaarten zijn 50 euro per stuk voor het goede doel. Je kunt ook een uur lang in een van de stoelen van The Voice zitten. Daar kan op geboden worden.”

Gordon heeft er zin in. “Het wordt een grote show met een groot orkest met allemaal heel geweldige gastartiesten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen