Leona wilde debuutsingle niet te snel na The Voice

Een half jaar na haar overwinning in The Voice of Holland komt Leona Philippo nu met haar eerste single: With a Word. “Ze noemen het een comeback, maar ik ben nergens heen geweest. Alleen naar de studio”, vertelt ze in het AD. Philippo wilde ruim de tijd nemen voor haar plaat. “Voordat ik na The Voice echt aan de slag kon, moest ik eerst nog werken aan mijn album. Perfectionistisch als ik ben, wilde ik wel iets afleveren waar ik trots op zou zijn. Geen tralalie-tralala“, vertelt de zangeres.

Nu haar eerste album klaar is, zet Philippo weer een nieuwe stap in haar loopbaan. “Het is wel spannend om nu met mijn eigen muziek naar buiten te komen. Met The Voice hadden we de regelmaat van de uitzendingen en scoorde álles. Nu moet ik het zelf doen.

Philippo nam het tijdens The Voice onder meer op tegen de veelgeprezen Sandra van Nieuwland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen