Koningin Máxima bijna in De Wereld Draait Door

Koningin Máxima zat twee jaar geleden bijna aan tafel in De Wereld Draait Door. Dat zegt hoofdredacteur Dieuwke Wynia vandaag in het AD. Máxima is voor haar nog altijd de gedroomde gast. “Ongeveer twee jaar geleden zijn wij vanuit haar kant benaderd en leek het erop dat ze zou komen. Haar naam stond zelfs in het groen geschreven op het bord, wat bij ons betekent dat er zich was op haar komst. Uiteindelijk is het niet doorgegaan, waarom weet ik niet“, aldus de DWDD-baas. 

Ze hoopt dat het alsnog gaat lukken. “Bij deze wil ik Máxima van harte uitnodigen om toch nog een keer te komen.

Volgend jaar verhuist DWDD waarschijnlijk naar Nederland 1 en dat vindt ook Wynia goed nieuws. “Als dat besluit definitief wordt is dat positief, omdat we dan geen last meer hebben van het Champions League-voetbal.

Nu moeten w eons programma op die dagen inkorten en je kunt je afvragen wie daarbij gebaat is. het blijkt dat de kijkcijfers van de voorbeschouwing waar wij voor wijken, de helft zijn van de onze.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen