Bert van der Veer haalt uit naar Frank Awick

Bert van der Veer zat donderdag duidelijk niet te wachten op een vraaggesprek met Frank Awick, die hem met zijn cameraploeg van AT5 plotseling stoorde tijdens een zakelijk onderonsje met Bram Moszkowicz. Dat was te zien op de Amsterdamse stadszender. Als Awick vraagt waar het onderonsje over gaat, krijgt hij nul op rekest. “Als ik een primeur had, belde ik toch wel iemand anders, Frank. Dat is echt een te klein bereik, hoor“, zei Van der Veer met een scherpe tong.

De heren zaten op het terras van het Amstel Hotel. Awick was daar omdat het terras een prijs heeft gewonnen en zag het tweetal zitten. “Je vraagt toch altijd eerst even of je mag storen? Wat zijn dit voor Willibrord Frequin-achtige praktijken?“, begon Van der Veer.

Het is geen geheim dat de strafpleiter een tv-carrière wel ziet zitten. Van der Veer is een bekend tv-maker en regisseert onder meer Pauw & Witteman.

Het onderonsje is hier terug te zien.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen