Sonja Barend wil geen cabaret op zaterdagavond

Foto: VARASonja Barend vindt het een slecht idee om van het onderdeel De Kwis uit de tv-show van Paul de Leeuw de nieuwe zaterdagavondshow van Nederland 1 te maken. Dat zei de tv-coryfee vrijdag in De Wereld Draait Door. De Leeuw wil niet meer op de zaterdag, maar De Kwis vindt Barend geen goede vervanging. “Wéér een avond met cabaretiers. Pfff. Het is ontzettend leuk dat quiz-onderdeel in dat programma, maar je wordt echt helemaal niet goed van de cabaretiers“, mopperde ze.

Het is volgens haar geen origineel idee. “Ze kunnen echt bij de VARA niets anders meer bedenken of het moet met zes cabaretiers. Ze moeten iets níeuws bedenken.”

Veel critici stellen een talkshow à la Sonja op Zaterdag voor. “Ze hebben het over een talkshow met gewone mensen. Dat heb ik 20 jaar gedaan. Waarom zou je niet iets anders doen?

Tv-recensent Hans Beerkamp stelt voor om Ali B een programma te geven waarin hij met Brownie Dutch mensen ontvangt bij hem thuis. “Is er iemand die niet van Ali B houdt?

Ook Eva Jinek wordt veelvuldig genoemd. “Ze moet nog vlieguren maken. Ze doet het prima op zondagochtend, maar de zaterdagavond is een ander verhaal. Haar vrijdagavondtalkshow is ook geen groot succes gebleken.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen