SBS 6 met de ‘enige talentenjacht die er nog niet was’

Foto: AVROHet belooft weer een spannende avond te worden voor SBS 6. De zender heeft een zeer hoog faalpercentage, maar over Bloed Zweet en Tranen lijkt vriend en vijand het eens: zij zien er een hit in. Zelf omschrijft SBS 6 de zoektocht naar een nieuwe volkszanger als de ‘enige talentenjacht die er nog niet was’. “Ik denk dat je meer kans maakt bij The Voice als je met iets komt van Rihanna dan wanneer je met iets van Froger of van André Hazes komt“, verheldert Roxeanne Hazes in Spits.

Danny de Munk, net als Roxeanne jurylid in de show, is het daarmee eens. “Ze hebben jaren liggen slapen bij de televisie. Het Nederlandstalige loopt als een speer. Kijk maar naar bijvoorbeeld 100% NL, heel veel mensen houden ervan.”

Een gouden tv-idee, vindt De Mujnk. “Nu is er iemand wakker geworden – ik denk John de Mol zelf – en die heeft bedacht: dat gaan we naar de tv brengen.”

Jurylid Dré Hazes jr: “Wie er dit seizoen niet doorheen komt, moet gewoon lekker meedoen aan seizoen twee. Ja, dat komt er wel hoor als het aan mij ligt!

Bloed Zweet en Tranen trapt om 20.30 uur af op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen