John de Bever beledigd door SBS 6

John de Bever voelt zich diep beledigd door SBS 6, omdat hij gevraagd is mee te doen aan Bloed Zweet en Tranen. Dat vertelt de zanger, mogelijk bekend bij kijkers van TV Oranje, aan weekblad Story. De Bever is woest. “Ik vond het een belediging dat men mij benaderde. Ik sta al jaren elk weekend twee of drie keer in het land op de planken. Ik breng de ene cd na de andere uit en ik scoor de ene hit na de andere. Moet ik me dan nog gaan bewijzen in zo’n programma?“, vraagt hij zich af.

Ongekend, vindt De Bever het. “Ik heb duizenden fans. Als ik ergens in het land word aangekondigd, is de zaal vol. Binnenkort wordt op mijn 48ste verjaardag mijn nieuwe cd-album ten doop gehouden. Dan komen er zo’n 800 fans naar me toe om me te feliciteren. Elk jaar organiseert mijn vriend Kees een Nieuwjaarsgala en dan zitten er duizend mensen in de zaal.”

Ze bekijken het maar in Hilversum, luidt de teneur. “Het is eigenlijk ongelooflijk wat ik zonder de steun van de omroepen al heb bereikt. Ik zeg weleens dat ik de omroepen uit Hilversum en hun programma’s niet nodig heb voor mijn carrière. Maar televisieoptredens horen er gewoon bij als je succesvol bent.”

Met tv-optredens wil De Bever zijn carrière ‘uitbouwen’. “Vorig jaar zette de TROS de deur op een kier door mij uit te nodigen voor Muziekfeest op het Plein en TROS Sterrenparade. Ik kreeg het gevoel dat mijn geduld eindelijk werd beloond. Nu maar hopen dat ik ook eens word gevraagd voor Koffietijd.”

Bloed Zweet en Tranen is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen