‘Oh Oh Cherso over 20 jaar nog bekend’

Het tv-programma Oh Oh Cherso zal nog vele jaren voortleven in het geheugen van de kijker. Dat stelt Jake Hampel, manager van de Haagse feestvarkens, vandaag in het AD. Oh Oh Cherso trok in 2010 gemiddeld 1,3 miljoen kijkers naar RTL 5 en wordt nu dagelijks herhaald. “Niemand had vooraf kunnen vermoeden wat voor enorm succes Oh Oh Cherrso werd. Over 10 of 20 jaar weet iedereen op straat nog steeds wat voor programma het was“, zegt Hampel in het dagblad. 

De levensstijl van de Haagse jongeren was voor veel kijkers nieuw. “Hun gevoel voor humor en de normen en waarden die ze eropna houden is hier in Den Haag zeker niet vreemd, maar bijvoorbeeld Brabant en Friesland stonden op zijn kop.

Hampel is naar eigen zeggen trots dat hij een positieve stempel heeft weten te drukken op de Oh Oh-sterren. “Ik heb vanaf het begin gezegd: het woord kanker wil ik niet meer horen als scheldwoord en jullie doen ook optredens voor het goede doel.

Het is in ieder geval flink verminderd en dat is me ook wat waard“, besluit hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen